Libnet.ro
UNICEF

15:01

Marile anunturi Google: YouTube, Maps si Chrome vor putea fi folosite offline si Android M a fost confirmat

Adevărul Adevărul,
Marile anunturi Google: YouTube, Maps si Chrome vor putea fi folosite offline si Android M a fost confirmat

Despre Android M am tot discutat in ultimele zile, dar impreuna cu el Google a mai facut cateva anunturi, cum ar fi ca vei putea folosi Maps, YouTube sau Chrome fara Internet. continuă pe Adevărul

Nevazatorii vor putea folosi o aplicatie care semnalizeaza sonor sosirea masinii in statie

Persoanele nevazatoare din Capitala vor putea sa calatoreasca mai usor cu mijloacele de transport in comun, dupa ce 500 de mijloace de transport RATB vor fi accesibilizate cu ajutorul unor emitatoare speciale care vor transmite, printr-o aplicatie.

Detinatorii de pajisti, pasuni si fanete vor putea primi subventii pe suprafata chiar daca nu au si animale

Cererile de efectuare a platilor unice pe suprafata vor putea fi depuse de catre detinatorii de pasuni si fanete si dupa 15 iunie 2015, termen stabilit initial ca data-limita de inregistrare a solicitarilor. in plus, fermierii fara animale, dar cu alte activitati specifice vor fi printre beneficiari.

Studentii din patru mari centre universitare din Romania vor putea studia un semestru sau un an in alt oras

Studentii din patru mari centre universitare din tara vor putea studia un semestru sau un an intr-un alt oras. Programul va incepe in toamna, iar participantii vor avea masa si cazarea.

Ministrul Educatiei: Universitatile nu vor putea supravietui fara internationalizarea activitatii lor

Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a afirmat la deschiderea celui de-al treilea congres al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila ca universitatile nu vor putea supravietui fara.

Cum vor putea victimele sa comunice cu medicii pana la sosirea SMURD

Aplicatia Help SMURD va fi instalata pe telefoanele voluntarilor SMURD, care vor putea sa intervina imediat daca sunt in zona unde are loc un accident si sa comunice cu medicii pana cand acestia ajung la victima, a spus Raed Arafat, la conferinta Mediafax.

ROTLD introduce domeniile cu diacritice. Caracterele a, a, i, s, t vor putea fi folosite pentru numele de domenii .ro pe internet

Romania Top Level Domain ROTLD), organismul care ofera, contra-cost, servicii de inregistrare a unui domeniu de Internet in Romania anunta ca incepand cu 2 iunie, ora 23:00, se vor putea inregistra pe.

Spectacole si personaje de poveste de Ziua Copilului. in ce parcuri din Capitala se vor putea distra cei mici

De ziua lor, copiii vor avea parte de spectacole si se vor intalni cu personaje de poveste. Sambata si duminica vor fi pregatite in parcurile Herastrau si Cismigiu concursuri, spectacole si ateliere de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )