Libnet.ro
UNICEF

12:15

Marine Le Pen: Extrema dreapta franceza este de neoprit, in ciuda infrangerii

Hotnews Hotnews,
 Marine Le Pen: Extrema dreapta franceza este de neoprit, in ciuda infrangerii

Confruntata cu mobilizarea francezilor la urne si infrangerea suferita in turul doi al alegerilor regionale, Marine Le Pen, liderul Frontului National, a sustinut in fata alegatorilor ca extrema dreapta ramane de neoprit. Frontul National nu a reusit sa obtina controlul in nicio regiune din tara, in ciuda rezultatelor excelente din primul tur, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Extrema dreapta franceza, iN DERUTA. Ce rezultat a obtinut la alegerile regionale

Frontul National FN), extrema dreapta din Franta, se claseaza abia pe a treia pozitie in urma turului doi al alegerilor regionale.

Alegeri cu miza in Franta: Ce scor a obtinut extrema dreapta

Frontul National FN), extrema dreapta din Franta, se claseaza abia pe a treia pozitie in urma turului doi al alegerilor regionale.

UPDATEFrontul National nu a castigat nicio regiune in alegerile din Franta, desi in turul intai partidul Marinei Le Pen se clasase pe primul loc / Harta rezultatelor scrutinului de duminica / Prezenta la vot, mai mare cu 10% fata de acum o saptamana

Francezii au votat duminica in turul doi al alegerilor regionale, un scrutin care a aratat ca Frontul National, o formatiune de extrema dreapta nu isi poate transforma popularitatea in putere efectiva. 34 Trei institute de sondare a opiniei publice estimeaza ca formatiunea anti-imigratie Frontul National a fost invinsa in alegerile regionale, in ciuda faptului ca au dominat turul intai21. 24 Televiziunea BFMTV transmite: Nicio regiune pentru Frontul National21. 20 Exit-pollurile provizorii sugereaza ca opozitia conservatoare a lui Sarkozy a incheiat pe primul loc in cinci dintre cele 13 regiuni, iar socialistii lui Hollande au castigat trei. 08 Prezenta de aproape 60% la ora 19. 00, potrivit oficiului national de statistica, cu 10% mai mare decat in turul 1.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )