Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marius Budai: Banii sunt prevazuti pentru majorarea punctului de pensie de la 1 septembrie

România Liberă România Liberă,
Marius Budai: Banii sunt prevazuti pentru majorarea punctului de pensie de la 1 septembrie

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, duminica seara, ca Executivul a prevazut majorarea punct. continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii, Marius Budai: Majorarea punctului de pensie de la 1 septembrie a fost prevazuta in buget. Banii sunt acolo

Ministrul Muncii, Marius Budai, a spus la Subiectiv care este calendarul exact al majorarii pensiilor si a explicat ca Executivul anticipa faptul ca Legea pensiilor va fi contestata la CCR. in plus,.

Ministrul Muncii: Am prevazut majorarea punctului de pensie de la 1 septembrie. Banii sunt in buget

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, duminica seara, ca Executivul a prevazut majorarea punctului de pensie de la 1 septembrie si ca banii pentru aceste mariri de pensii sunt in buget, neexistand nicio sincopa pentru aceasta majorare, scrie Mediafax.

Marius Budai spune cate pensii speciale sunt

Romania nu intra in colaps sub nicio forma din cauza pensiilor care nu sunt pe baza de contributivitate si nici din toata valoarea pensiilor celor 5 milioane de pensionari, a declarat, duminica seara, la Antena.

Tichete de vacanta 2019. Banii nu ajung pentru toti bugetarii. Cine sunt cei care nu mai prind vouchere

Tichetele de vacanta nu vor ajunge in 2019 la toti bugetarii din Romania. Bugetele mai multor localitati din tara nu sunt suficiente pentru vouchere, astfel ca unii angajati de la stat vor trebui sa plece in vacanta pe cheltuiala proprie. Daca in Tagu Jiu se vor da tichetele abia la sfarsitul anului, bugetarii din Rovinari .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )