Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marius Copil, invins in primul tur la Miami (ATP)

Antena3 Antena3,
 Marius Copil, invins in primul tur la Miami (ATP)

Tenismanul roman Marius Copil a fost invins de spaniolul Albert Ramos Vinolas, cu 6-4, 6-2, joi, in prima runda a turneului ATP Masters 1. 000 de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 8. continuă pe Antena3

Marius Copil, eliminat in primul tur la Miami Open, dupa un meci care a durat doar 77 de minute

Jucatorul de tenis Marius Copil continua pasa poarta prin care trece de la reluarea sezonului. Joi seara, romanul a pierdut pentru a noua oara in cele 12 meciuri jucate anul acesta.

Miami Open: Marius Copil a parasit competitia in primul tur

Marius Copil 73 ATP) si-a luat la revedere de la turneul Masters de la Miami inca din runda inaugurala. Romanul a fost invins de spaniolul Albert Ramos-Vinolas 31 de ani, 86 ATP), scor 6-4, 6-2, dupa o partida care a durat o ora si 18 minute.

LIVE Begu - Andreescu in primul tur la Miami Open (joi, 1:30)

In aceasta noapte de la 1:30 transmitem live text partida dintre Irina Begu si Bianca Andreescu din primul tur la Miami Open.

Meciul Begu - Andreescu din primul tur la Miami Open amanat pentru joi din cauza ploii

In aceasta noapte de la 1:30 ar fi trebuit sa transmitem live text partida dintre Irina Begu si Bianca Andreescu din primul tur la Miami Open. Ploia a dat peste cap programul si toate partidele ramase de disputat au fost reprogramate pentru joi. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Begu - Andreescu in primul tur la Miami Open (joi, 1:30)

In aceasta noapte de la 1:30 transmitem live text partida dintre Irina Begu si Bianca Andreescu din primul tur la Miami Open.

ATP Miami: Marius Copil, meci cu Albert Ramos-Vinolas in turul intai al competitiei Masters

Marius Copil 73 ATP) va juca in turul intai al Masters-ului de la Miami contra spaniolului Albert Ramos-Vinolas 86 ATP). Ibericul conduce cu 2-0 in meciurile directe.

Miami Open: Irina Begu si Marius Copil vor debuta in noaptea de miercuri spre joi

Programul zilei de marti de la Miami Open a fost dat peste cap de ploaie, astfel ca toate partidele au fost amanate pentru miercuri. Irina-Camelia Begu si Marius Copil sunt primii sportivi din Romania care vor debuta la competitia americana, meciurilor lor urmand sa aiba loc in aceasta noapte.

WTA Miami: Simona Halep, echipa cu Julia Goerges in proba de dublu / Meciurile jucatoarelor noastre din primul tur

Simona Halep va participa alaturi de Julia Goerges in proba de dublu a turneului de la Miami. in primul tur, cele doua se vor confrunta cu echipa cap de serie numarul 2, Timea Babos/Kristina Mladenovic Ungaria/Franta).

Andreescu da de o romanca in primul tur la Miami: Ghinion teribil pentru o jucatoare din echipa de Fed Cup

Bianca Andreescu, revelatia acestui sezon in circuitul feminin, nu va avea timp de odihna dupa triumful din California. Pentru ea urmeaza o noua aventura la Miami Open, in aceasta saptamana.

Clasamentul ATP: Roger Federer a pierdut o pozitie (se afla pe 5); Marius Copil, salt de trei locuri (pana pe 73)

Podiumul ierarhiei ATP a ramas neschimbat dupa incheierea Masters-ului de la Indian Wells, Novak Djokovic 1), Rafael Nadal 2) si Alexander Zverev 3) mentinandu-si locurile. invins in finala de la IW, Roger Federer a pierdut locul 4 tocmai in fata lui Dominic Thiem, cel care l-a invins marea finala a turneului californian.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )