Libnet.ro
UNICEF

21:15

Marius Manole, cel mai iubit actor al tinerei generatii, a discutat online cu cititorii

Hotnews Hotnews,
 Marius Manole, cel mai iubit actor al tinerei generatii, a discutat online cu cititorii

Este singura vedeta produsa de Teatrul National din Bucuresti dupa Revolutie, spune despre el Ion Caramitru. Angajat de peste zece ani la TNB, Marius Manole este si cel mai activ actor din teatrul independent. Cu doua si, uneori, chiar trei spectacole jucate in aceeasi zi, este cel mai solicitat actor de teatru din Romania. Despre proiectele sale din noua stagiune teatrala care sta sa inceapa, amploarea pe care a luat-o teatrul independent in Bucuresti, cat de greu este sa ajungi in varf si sa te mentii acolo, intr-o discutie online cu Marius Manole. continuă pe Hotnews

Marius Manole, cel mai iubit actor al tinerei generatii, discuta online cu cititorii joi de la ora 15:00

Este singura vedeta produsa de Teatrul National din Bucuresti dupa Revolutie, spune despre el Ion Caramitru. Angajat de peste zece ani la TNB, Marius Manole este si cel mai activ actor din teatrul independent. Cu doua si, uneori, chiar trei spectacole jucate in aceeasi zi, este cel mai solicitat actor de teatru din Romania. Despre proiectele sale din noua stagiune teatrala care sta sa inceapa, amploarea pe care a luat-o teatrul independent in Bucuresti, cat de greu este sa ajungi in varf si sa te mentii acolo, intr-o discutie online cu Marius Manole, joi de la ora 15:00.

LIVE VIDEO TEXT Marius Manole, cel mai iubit actor al tinerei generatii, discuta online cu cititorii

Este singura vedeta produsa de Teatrul National din Bucuresti dupa Revolutie, spune despre el Ion Caramitru. Angajat de peste zece ani la TNB, Marius Manole este si cel mai activ actor din teatrul independent. Cu doua si, uneori, chiar trei spectacole jucate in aceeasi zi, este cel mai solicitat actor de teatru din Romania. Despre proiectele sale din noua stagiune teatrala care sta sa inceapa, amploarea pe care a luat-o teatrul independent in Bucuresti, cat de greu este sa ajungi in varf si sa te mentii acolo, intr-o discutie online cu Marius Manole.

Premiile Emmy 2013: Jeff Daniels, actorul din productia HBO The Newsroom, desemnat cel mai bun actor intr-un serial drama

Cele mai importante premii din industria TV americana, premiile Emmy, a fost decernate duminica seara, in cadrul celei de-a 65-a editie organizata la Los Angeles. Printre marii favoriti ai serii s-a.

Marius Manole deschide stagiunea la ArCub cu doua reprezentatii ale spectacolului Insemnarile unui nebun

Spectacolul Insemnarile unui nebun cu Marius Manole ca unic protagonist are doua reprezentatii in zilele de duminica, 29 septembrie si luni, 30 septembrie, la ora 20:00 la Teatrul ArCub, strada Batiste nr. Biletele sunt disponibile pe http://bilete. arcub. ro/ sau la casieria teatrului. Pentru mai multe informatii contactati 021. 90/91 sau bilete@arcub. ro.

Rodica Mandache si Marius Manole joaca pentru prima data la Buzau: Marea iubire a lui Sebastian, pe 14 octombrie

Spectacolul de teatru Marea iubire a lui Sebastian cu actorii Rodica Mandache si Marius Manole in rolurile principale se joaca luni, 14 octombrie, la ora 19:00, la Sala Consiliului Judetean Buzau. Biletele sunt disponibile in magazinele Germanos, Inmedio si Oficiul Postal nr. 1 Buzau.

Ionut Negoita: L-am ales pe cel mai bun antrenor de pe lista. Vezi cine va antrena Dinamo.

Actionarul majoritar al FC Dinamo, Ionut Negoita, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca a avut o lista de antrenori pentru inlocuirea lui Gheorghe Multescu, de pe care l-a ales pe cel mai bun, Flavius Stoican, transmite Mediafax. Inteleg ca e cel mai tanar antrenor din Liga I. Si eu sunt cel mai tanar finantator din Liga I. Cu atuurile noastre ca si tineri, initiativa, dorinta de a face lucruri, ambitie, energie, dar si cu persoane cu experienta lor, cum e domnul Anghelache, dar si .

VIDEO Premiile Emmy 2013: Breaking Bad, cel mai bun serial-drama/ Modern Family, cel mai bun serial-comedie. HBO si AMC domina clasamentele

Breaking Bad si Modern Family au castigat premiile pentru cel mai bun serial-drama si cel mai bun serial-comedie la cea de-a 65-a editie a galei Primetime Emmy, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, informeaza Reuters, potrivit Mediafax. Producatorii HBO si AMC au dominat clasamentele, primul dintre ele - detinut de Time Warner Inc. - plecand de la ceremonie cu 27 de premii pentru seriale precum Veep, The Newsroom si Boardwalk Empire.

Premiile EMMY 2013. Breaking Bad, cel mai bun serial drama. Vezi lista castigatorilor

Cea de-a 65-a editie a Emmy Awards si-a desemnat castigatorii duminica seara, la Los Angeles. Iata laureatii principalelor categorii: Cel mai bun serial dramatic: Breaking Bad Cel mai bun serial de com.

Vodafone Romania: Noi avem cel mai bun internet pe smartphone si modem in orase si in vecinatatea acestora

Oficialii Vodafone Romania, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, afirma ca au cel mai bun serviciu de date pe smartphone si date mobile broadband dintre toate retelele LTE/UMTS/GSM, in zonele metropolitane din Romania. Compania.

Transportul elevilor cu microbuzele scolare - cel mai riscant tip de transport din Romania. Cum a ajuns problema in parlament si ce spun primarii

Deplasarea elevilor cu microbuze scolare este cel mai riscant tip de transport din Romania, a declarat deputatul social-democrat Lucian Sova. Soferi pe microbuzele scolare sunt persoane a caror calificare nu este cel putin evaluata corespunzator de catre autoritati, in conditiile in care aceste microbuze circula in niste conditii de infrastructura rutiera ingrozitoare, ca de regula aduc copii de la sate indepartate, a explicat pentru HotNews. ro Lucian Sova. Acesta cere Ministerului Transporturilor ca si soferii de pe microbuze de 8+1 locuri sa fie obligati sa aiba aceleasi certificate profesionale ca soferii de microbuze care desfasoara activitati de transport public si sa verifice mai atent activitatea din zona de transport scolar. Presedintele Asociatiei Comunelor: Aproape ca ma raliez punctului de vedere al parlamentarului. Chiar eu eram aproape in situatia sa pun orice persoana sa duca acei copii la scoala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )