Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marius Sumudica, nostalgic dupa Chiajna: M-as fi vazut in verde pana la finalul campionatului

Online Sport Online Sport,
Marius Sumudica, nostalgic dupa Chiajna: M-as fi vazut in verde pana la finalul campionatului

Desi victorios la primul meci sustinut pe banca celor de la Astra Giurgiu, antrenorul Marius Sumudica nu a uitat de fosta echipa si a declarat ca s-ar fi vazut pe banca celor de la Chiajna pana la finalul sezonului. continuă pe Online Sport

Marius Sumudica, noul antrenor al Astrei, dupa despartirea de Dorinel Munteanu

Astra a stat putin timp fara antrenor dupa despartirea de Dorinel Munteanu, oficialii echipei din Giurgiu aducandu-l in locul lui Munti pe Marius Sumudica.

Marius Sumudica, prima reactie dupa numirea la Astra Giurgiu

Antrenorul Marius Sumudica a fost anuntat in locul lui Dorinel Munteanu pentru etapele ramase de disputat din acest campionat. Vedeti mai jos care a fost reactia acestuia dupa numirea pe banca giurgiuvenilor.

Marius Sumudica, la conducerea echipei Astra Giurgiu: Daca ne calificam in cupele europene e o posibilitate foarte mare sa raman si in urmatorul sezon

Marius Sumudica a preluat marti conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu, acesta inlocuindu-l pe antrenorul Dorinel Munteanu. Munteanu a preluat conducerea tehnica a echipei Astra la 4 martie si a obtinut doua.

Dorinel Munteanu a plecat de la Astra Giurgiu. Marius Sumudica, noul antrenor

Decizie neasteptata la Astra Giurgiu, club care l-a pus pe liber pe fostul international Dorinel Munteanu dupa doar cateva etape de la instalare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )