Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dorinel Munteanu a plecat de la Astra Giurgiu. Marius Sumudica, noul antrenor

Online Sport Online Sport,
Dorinel Munteanu a plecat de la Astra Giurgiu. Marius Sumudica, noul antrenor

Decizie neasteptata la Astra Giurgiu, club care l-a pus pe liber pe fostul international Dorinel Munteanu dupa doar cateva etape de la instalare. continuă pe Online Sport

Marius Sumudica, noul antrenor al Astrei, dupa despartirea de Dorinel Munteanu

Astra a stat putin timp fara antrenor dupa despartirea de Dorinel Munteanu, oficialii echipei din Giurgiu aducandu-l in locul lui Munti pe Marius Sumudica.

Marius Sumudica, prima reactie dupa numirea la Astra Giurgiu

Antrenorul Marius Sumudica a fost anuntat in locul lui Dorinel Munteanu pentru etapele ramase de disputat din acest campionat. Vedeti mai jos care a fost reactia acestuia dupa numirea pe banca giurgiuvenilor.

Sumudica il inlocuieste pe Dorinel Munteanu la conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu

Antrenorul Dorinel Munteanu a fost inlocuit, marti, de Marius Sumudica la conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu, noul tehnician avand drept obiectiv clasarea formatiei pe un loc care sa-i permita.

Marius Sumudica, la conducerea echipei Astra Giurgiu: Daca ne calificam in cupele europene e o posibilitate foarte mare sa raman si in urmatorul sezon

Marius Sumudica a preluat marti conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu, acesta inlocuindu-l pe antrenorul Dorinel Munteanu. Munteanu a preluat conducerea tehnica a echipei Astra la 4 martie si a obtinut doua.

Dorinel Munteanu a fost inlocuit din functia de antrenor al Astra Giurgiu. Cine ii ia locul

Dorinel Munteanu a fost inlocuit din functia de antrenor al echipei Astra Giurgiu, dupa doar 9 etape. Locul sau a fost luat de Marius Sumudica, demis recent de la Concordia Chiajna.

Astra Giurgiu a primit licenta pentru cupele europene

Clubul Astra Giurgiu a primit dreptul de a evolua in editia viitoare a cupelor europene dupa ce a castigat apelulfacut la Comisia de Apel din cadrul Sistemului National de Licentiere.

Astra Giurgiu a anuntat ca a primit licenta UEFA

Clubul Astra Giurgiu a anuntat, vineri seara, ca a primit licenta pentru a evolua in cupele europene din partea Comisiei de Apel din cadrul Sistemului National de Licentiere.

Astra Giurgiu sustine ca a primit licenta pentru a juca in cupele europene

Conducerea Astrei Giurgiu sustine ca echipa a primit aviz favorabil de la Comisia de Apel pentru a juca in Europa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )