Libnet.ro
UNICEF

06:30

Marius Sumudica, la conducerea echipei Astra Giurgiu: Daca ne calificam in cupele europene e o posibilitate foarte mare sa raman si in urmatorul sezon

B1 B1,
Marius Sumudica, la conducerea echipei Astra Giurgiu: Daca ne calificam in cupele europene e o posibilitate foarte mare sa raman si in urmatorul sezon

Marius Sumudica a preluat marti conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu, acesta inlocuindu-l pe antrenorul Dorinel Munteanu. Munteanu a preluat conducerea tehnica a echipei Astra la 4 martie si a obtinut doua. continuă pe B1

Sumudica il inlocuieste pe Dorinel Munteanu la conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu

Antrenorul Dorinel Munteanu a fost inlocuit, marti, de Marius Sumudica la conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu, noul tehnician avand drept obiectiv clasarea formatiei pe un loc care sa-i permita.

Dorinel Munteanu a fost inlocuit din functia de antrenor al Astra Giurgiu. Cine ii ia locul

Dorinel Munteanu a fost inlocuit din functia de antrenor al echipei Astra Giurgiu, dupa doar 9 etape. Locul sau a fost luat de Marius Sumudica, demis recent de la Concordia Chiajna.

Marius Sumudica, noul antrenor al Astrei, dupa despartirea de Dorinel Munteanu

Astra a stat putin timp fara antrenor dupa despartirea de Dorinel Munteanu, oficialii echipei din Giurgiu aducandu-l in locul lui Munti pe Marius Sumudica.

Marius Sumudica, prima reactie dupa numirea la Astra Giurgiu

Antrenorul Marius Sumudica a fost anuntat in locul lui Dorinel Munteanu pentru etapele ramase de disputat din acest campionat. Vedeti mai jos care a fost reactia acestuia dupa numirea pe banca giurgiuvenilor.

Dorinel Munteanu a plecat de la Astra Giurgiu. Marius Sumudica, noul antrenor

Decizie neasteptata la Astra Giurgiu, club care l-a pus pe liber pe fostul international Dorinel Munteanu dupa doar cateva etape de la instalare.

Astra Giurgiu a primit licenta pentru cupele europene

Clubul Astra Giurgiu a primit dreptul de a evolua in editia viitoare a cupelor europene dupa ce a castigat apelulfacut la Comisia de Apel din cadrul Sistemului National de Licentiere.

Astra Giurgiu a anuntat ca a primit licenta UEFA

Clubul Astra Giurgiu a anuntat, vineri seara, ca a primit licenta pentru a evolua in cupele europene din partea Comisiei de Apel din cadrul Sistemului National de Licentiere.

Astra Giurgiu sustine ca a primit licenta pentru a juca in cupele europene

Conducerea Astrei Giurgiu sustine ca echipa a primit aviz favorabil de la Comisia de Apel pentru a juca in Europa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )