Libnet.ro
UNICEF

16:30

Europa League: Care sunt urmatorii pasi pentru Astra Giurgiu

Online Sport Online Sport,
Europa League: Care sunt urmatorii pasi pentru Astra Giurgiu

Astra Giurgiu s-a calificat in 16-imile Europa League. Ce ii asteapta acum pe giurgiuveni? . continuă pe Online Sport

Chipciu si Stanciu marcheaza pentru Anderlecht in Europa League

Pentru a intari si mai mult amaraciunea Stelei dupa eliminarea din Europa League, Alexandru Chipciu si Nicolae Stanciu, piesele grele cedate de Steaua in vara la Anderlecht, au marcat in prima repriza a meciului cu Saint-Etienne.

Alex Chipciu si Nicusor Stanciu au marcat pentru Anderlecht in Europa League, in partida cu St. Etienne

Alex Chipciu si Nicusor Stanciu au marcat primele doua goluri pentru Anderlecht, in Europa League, in meciul cu St. Etienne. MeciulAnderlecht - St. Etienne s-a incheiat cu scorul.

Villarreal - Steaua 2-1: Ros-albastrii rateaza calificarea in saisprezecimile Europa League

Steaua Bucuresti a fost invinsa joi de echipa spaniola Villarreal, scor 2-1, si a ratat astfel calificarea in saisprezecimile Europa League, informeaza Digisport. Primul gol al partidei de pe.

Care sunt designerii care nu vor sa o imbrace pe Melania Trump

Melania Trump va deveni Prima Doamna a Statelor Unite in ianuarie, un eveniment care e intampinat in general de designeri cu mult entuziasm. Dar din cauza controversatului ei sot Donald Trump, multi designeri proeminenti au anuntat ca nu o vor imbraca sau cel putin vor ezita sa o faca) pe viitoarea Prima Doamna a SUA. Iata declaratiile designerilor.

Mai multi jucatori de la Primavera in lotul Romei pentru meciul cu Astra

Deja calificata in 16-imile Europa League, AS Roma vine in Romania cu un lot in care se regasesc trei jucatori de la echipa Primavera, dar nu lipseste vedeta Francesco Totti si jucatori precum Edin Dzeko, Radja Nainggolan sau Kevin Strootman.

Steaua si Astra: Calcule de calificare in primavara europeana

Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu joaca diseara ultimele meciuri din grupele Europa League. Ambele au sanse de calificare, iar casa de pariuri onlineBetano. coma realizat scenariile posibile pentru ca echipele noastre sa faca pasul in primavara europeana.

Spalletti va folosi mai multe rezerve in meciul cu Astra

Antrenorul echipei AS Roma, Luciano Spalletti, a prefatat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa la Arena Nationala intalnirea cu Astra Giurgiu de joi seara din ultima etapa a grupelor Europa League.

Steaua rateaza dramatic pentru un gol calificarea in primavara europeana

Steaua avea nevoie de victorie sau de un egal, 2-2, in deplasare cu Villarreal pentru obtinerea calificarii in saisprezecimile Europa League. Condusa cu 1-0 dupa o prima repriza foarte slaba, fara sut pe poarta, Steaua a egalat dupa pauza prin Achim, pentru a pierde in final cu 2-1. De un gol mai avea nevoie Steaua pentru a termina grupa in fata formatiei spaniole. Osmanlispor a invins-o pe Zurich, cu 2-0, si a castigat grupa.

LIVE Villarreal-Steaua 0-0

Urmariti in aceasta pagina live text minut cu minut dupa ora 18:00 meciul Villarreal-Steua din Grupa L a Europa League. Steaua are nevoie de victorie pentru calificare sau de un egal, altul decat 0-0 si 1-1, in conditiiile in care Zurich ar pierde cu Osmanlispor.

MINUT cu MINUT Villarreal-Steaua 2-1. Steaua avea nevoie de un 2-2 pentru calificare

Urmariti in aceasta pagina live text minut cu minut dupa ora 18:00 meciul Villarreal-Steua din Grupa L a Europa League. Steaua are nevoie de victorie pentru calificare sau de un egal, altul decat 0-0 si 1-1, in conditiiile in care Zurich ar pierde cu Osmanlispor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )