Libnet.ro
UNICEF

16:01

Mark Garnier: Bancile din Marea Britanie trebuie sa aiba acces la piata unica dupa Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mark Garnier: Bancile din Marea Britanie trebuie sa aiba acces la piata unica dupa Brexit

Marea Britanie trebuie sa gaseasca un mecanism prin care bancile cu sediul in Regatul Unit sa aiba acces la piata unica a Uniunii Europene, dupa Brexit, a afirmat ieri Mark Garnier, subsecretar de stat in Ministerul Comertului, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasadorul Romaniei la Londra a declarat ca statul roman contribuie semnificativ la Sistemul de Sanatate din Marea Britanie

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, a declarat ca statul roman are o contributie financiara semnificativa la Sistemul national de sanatate din Marea Britanie NHS).

Theresa May se va implica personal ca romanii din Marea Britanie sa nu fie supusi presiunilor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi, dupa intalnirea pe care a avut-o, la Bruxelles, cu premierul britanic, ca Theresa May a garantat faptul ca se va implica personal pentru a nu exista incidente cu privire la cetatenii romani din Regatul Unit, inainte sau dupa Brexit.

Seful DIICOT, despre ancheta Sky News: Se colaboreaza destul de greu cu autoritatile din Marea Britanie, mai greu decat cu altii din Europa

Seful Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Daniel Horodniceanu, a declarat, joi, ca se colaboreaza destul de greu cu autoritatile de la Londra, in dosarul Sky News, privind presupusul trafic de arme din Romania.

FOTO+VIDEO. Presedintele Iohannis a discutat cu premierul Theresa May despre soarta romanilor din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns joi dupa-amiaza la Bruxelles, pentru a participa la Consiliul European, joi si vineri.

Zeci de mii de homosexuali vor fi gratiati in Marea Britanie. Ei au fost condamnati in baza unei legi abrogate in urma cu 49 de ani

Marea Britanie va gratia mii de homosexuali si bisexuali condamnati in baza unei legi abrogate in urma cu aproape o jumatate de secol, relateaza Reuters, preluata de News. ro.

Marea Britanie gratiaza zeci de mii de homosexuali condamnati in baza unei legi abrogate in urma cu 49 de ani

Marea Britanie urmeaza sa gratieze mii de homosexuali si bisexuali condamnati in baza unei legi abrogate in urma cu aproape o jumatate de secol, relateaza Reuters.

Procurorul sef DIICOT: Ne ingrijoreaza Marea Britanie in cazul Sky News, pentru ca nu raspund si avem masuri preventive stabilite

Procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat joi ca relatia cu Marea Britanie este dificila in contextul in care anchetatorii asteapta in continuare raspunsul in cazul comisiei rogatorii prin care se cere inclusiv acceptul ca un magistrat de la combaterea criminalitatii organizate sa participe la unele acte de cercetare.

Scandal urias in Marea Britanie! Un politician este acuzat ca ar fi violat o femeie in incinta Parlamentului

Sam Armstrong, seful de cabinet al parlamentarului conservator Craig Mackinlay, a fost arestat recent pentru suspiciunea de a fi comis un viol in biroul acestuia din Parlamentul de la Londra, informeaza site-ul.

VIDEO. Marea Britanie: Favoritul pentru preluarea conducerii UKIP a parasit partidul

Europarlamentarul britanic Steven Woolfe, care in urma cu mai multe saptamani a fost implicat intr-o altercatie cu un coleg, si-a dat luni demisia din partidul UKIP, sustinand ca formatiunea este imposibil de gestionat fara conducerea lui Nigel Farage, relateaza BBC News online, preluat de Mediafax.

Securizarea datelor din companiile romanesti trebuie facuta cat mai repede

Companiile romanesti inca lucreaza la securizarea datelor pe care le detin, pentru a se alinia la normele impuse de Comisia Europeana. Regulamentul general privind protectia datelor va intra in vigoare in data de 25 mai 2018, iar pana atunci, companiile din Romania trebuie sa se alinieze la standardele impuse de Comisia Europeana CE) prin aceste [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )