Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mars feminist in Moldova, de Ziua Femeii

România Liberă România Liberă,
Mars feminist in Moldova, de Ziua Femeii

Zeci de femei au organizat, duminica, in Republica Moldova, un mars cu scopul de a informa oamenii despre curentul feminist, in incercarea de a schimba perceptia despre esenta si aspiratiile acestei miscari, informeaza presa locala din Moldova, publika. md. continuă pe România Liberă

Mesaje de 8 martie. Cele mai potrivite mesaje pentru mama sau iubita de Ziua Femeii

Pe 8 martie, in multe tari se sarbatoreste Ziua Femeii. De exemplu, in Occident, 8 martie este perceputa ca ziua femeii ce a luptat pentru drepturi si egalitate. in comunism insa 8 martie reprezinta ziua femeii-muncitoare. Romanii percep aceasta sarbatoare ca o zi in care avem prilejul de a ne arata pretuirea fata de persoanele care ne-au dat viata si care ne fac existenta mai frumoasa. Iata cateva mesaje pentru acestea.

8 Martie: Ce nu stiai despre Ziua femeii

La 8 Martie, in Romania, dar si in alte multe tari, se serbeaza Ziua femeii. Mai mult, in tara noastra, pe 8 martie nu se sarbatoreste doar Femeia ci si sau mai ales) Mama. Te-ai intrebat vreodata care este.

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de 8 martie: Pentru mine, egalitatea intre barbati si femei este de la sine inteleasa; ziua femeii ar trebui sa fie in fiecare zi

Presedintele Klaus Iohannis a transmis pe Facebook un mesaj video cu ocazie Zilei Internationale a Femeii. In clip, seful statului apare alaturi de sotia sa, Carmen, dar si alaturi de Principesa Margareta, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, presedintele Inaltei Curti, Livia Stanciu, ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, tenismenele Simona Halep si Monica Niculescu, asistentul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, copresedintele PNL, Alina Gorghiu.

Luptatoare separatiste din estul Ucrainei au inlocuit uniformele cu rochii, de Ziua Femeii

Mai multe luptatoare separatiste din estul Ucrainei, care in mod normal lupta impotriva soldatilor ucraineni, au renuntat la uniforme si bocanci pentru rochii de seara si pantofi cu toc, pentru a participa la o prezentare de moda cu ocazia Zilei Femeii.

De ce sarbatorim Ziua Femeii pe 8 Martie? Istoria zbuciumata a unei lupte pentru dreptul la vot si pentru salarii mai mari

Ziua Internationala a Femeii, sarbatorita in vremurile noastre la date de 8 martie, a avut de-a lungul istoriei diferite denumiri, femeia fiind sarbatorita inca din Antichitate.

Klaus Iohannis, mesaj video de 8 Martie: Ziua Femeii ar trebui sa fie in fiecare zi

Presedintele Klaus Iohannis a postat, duminica, pe contul oficial de Facebook, un mesaj video cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.

Actrita Emma Watson, in conversatie directa cu fanii de Ziua Femeii

Celebra actrita Emma Watson organizeaza, sambata, o sedinta intrebari si Raspunsuri/ Questions and answers QA), cu fanii, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii. Initiativa activistei face parte din campania pentru egaliatea de gen HeForShe. Oamenii ii vor putea pune doar intrebari legate de aceasta tema .

Politistele din Mehedinti sarbatorite de Ziua Femeii

Vineri, dupa o zi mai scurta de lucru, femeile din cadrul Inspectoratului de Politie a Judetului Mehedinti au lasat uniformele acasa si sarcinile de servici, pentru a participa la o petrecere dedicata doamnelor si domnisoarelor cu ocazia Zilei Femeii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )