Libnet.ro
UNICEF

23:15

Klaus Iohannis, mesaj video de 8 Martie: Ziua Femeii ar trebui sa fie in fiecare zi

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, mesaj video de 8 Martie: Ziua Femeii ar trebui sa fie in fiecare zi

Presedintele Klaus Iohannis a postat, duminica, pe contul oficial de Facebook, un mesaj video cu ocazia Zilei Internationale a Femeii. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, mesaj de 8 Martie pentru femei: intalnesc mereu femei remarcabile

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj de 8 Martie postat duminica pe pagina sa de Facebook, ca pentru el egalitatea intre barbati si femei este de la sine inteleasa, iar Ziua Femeii ar trebui sa.

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de 8 martie: Pentru mine, egalitatea intre barbati si femei este de la sine inteleasa; ziua femeii ar trebui sa fie in fiecare zi

Presedintele Klaus Iohannis a transmis pe Facebook un mesaj video cu ocazie Zilei Internationale a Femeii. In clip, seful statului apare alaturi de sotia sa, Carmen, dar si alaturi de Principesa Margareta, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, presedintele Inaltei Curti, Livia Stanciu, ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, tenismenele Simona Halep si Monica Niculescu, asistentul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, copresedintele PNL, Alina Gorghiu.

Loto 6/49. Ce premii sunt puse in joc la extragerea de 8 martie, Ziua Femeii

Loto 6/49 - 8 Martie. Duminica, 8 martie 2015, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.

8 martie: Victor Ponta, mesaj VIDEO de Ziua Femeii!

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj VIDEO pe Facebook doamnelor si domnisoarelor de 8 Martie.

Mesaje de 8 martie. Cele mai potrivite mesaje pentru mama sau iubita de Ziua Femeii

Pe 8 martie, in multe tari se sarbatoreste Ziua Femeii. De exemplu, in Occident, 8 martie este perceputa ca ziua femeii ce a luptat pentru drepturi si egalitate. in comunism insa 8 martie reprezinta ziua femeii-muncitoare. Romanii percep aceasta sarbatoare ca o zi in care avem prilejul de a ne arata pretuirea fata de persoanele care ne-au dat viata si care ne fac existenta mai frumoasa. Iata cateva mesaje pentru acestea.

8 Martie: Ce nu stiai despre Ziua femeii

La 8 Martie, in Romania, dar si in alte multe tari, se serbeaza Ziua femeii. Mai mult, in tara noastra, pe 8 martie nu se sarbatoreste doar Femeia ci si sau mai ales) Mama. Te-ai intrebat vreodata care este.

Klaus Iohannis a promulgat legea potrivit careia 8 mai devine Ziua egalitatii de sanse intre femei si barbati

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea potrivit careia ziua de 8 mai devine Ziua egalitatii de sanse intre femei si barbati. Obiectivul legii este de a promova egalitatea de sanse intre sexe ca.

VIDEO UPDATE Presedintele Klaus Iohannis, la Cupa Davis de la Sibiu. Seful statului despre partida de tenis Romania-Israel: Foarte bun meci!

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Sala Transilvania din Sibiu, unde se desfasoarp partida de dublu din cadrul meciului de Cupa Davis, Romania-Israel. Seful statului asista la meci alaturi de prima doamna, Carmen Iohannis.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, la Cupa Davis de la Sibiu. Seful statului despre partida de tenis Romania-Israel: Foarte bun meci!

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, sambata, la Sala Transilvania din Sibiu, unde s-a desfasurat partida de dublu din cadrul meciului de Cupa Davis, Romania-Israel. Seful statului a asistat la meci alaturi de prima doamna, Carmen Iohannis.

VIDEO Cupa Davis: Presedintele Klaus Iohannis este prezent la Sibiu, la meciul de dublu

Presedintele Klaus Iohannis se afla, alaturi de sotia sa, in sala de la Sibiu unde se disputa meciul de dublu al echipei Romaniei impotriva echipei Israelului, in Cupa Davis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )