Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mars in memoria victimelor din Apuseni, pe 20 ianuarie

Antena3 Antena3,
Mars in memoria victimelor din Apuseni, pe 20 ianuarie

Saptamana viitoare, pe 20 ianuarie, cand se implineste un an de la tragedia din muntii Apuseni, va fi organizat un mars comemorativ in amintirea pilotului Adrian Iovan si a studentei Aura Ion. Anuntul a fost. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a semnat in cartea de condoleante de la Ambasada Ucrainei, in memoria victimelor atacurilor comise de separatisti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Ucrainei, in memoria victimelor conflictului din estul separatist al tarii. Cu aceasta ocazie, seful statului a subliniat.

Un an de la tragedia din Apuseni. Luni, rezultatele partiale ale anchetei

La un an de la tragedia aviatica din Apuseni, raspunsurile la intrebarile inerente situatiei sunt la fel de putine ca in 2014. Familiile victimelor cer in continuare sa se faca lumina, sa se explice ce si de.

Noi date in ancheta privind accidentul aviatic din Apuseni: Peste 200 de persoane au fost audiate. S-au cerut informatii de la peste 40 de institutii

Noi date privind ancheta referitoare la accidentul aviatic din muntii Apuseni, produs in ianuarie 2014. Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie anunta intr-un comunicat, ca pana in acest.

Dosarul tragediei din Apuseni. Peste 200 persoane au fost audiate in ultimul an de procurori

Procurorii Sectiei parchetelor militare au audiat, in perioada februarie 2014 - ianuarie 2015, pe parcursul a 2. 354 ore de ancheta, 209 persoane din care trei parti civile si 206 martori in dosarul accidentului.

ISU Mures, la un an de la tragedia din Apuseni. Care e cea mai importanta schimbare

La un an de la tragedia din Apuseni, conducerea ISU Mures spune ca s-au schimbat multe. Inspectoratul pentru situatii de urgenta este acum mai bine dotat, s-a perfectionat si pune mai mare accent pe colaborarea.

Moment emotionant: Imnul national al Frantei, cantat de parlamentari in memoria victimelor atacurilor de la Paris (VIDEO)

Moment solemn in parlamentul francez. Imnul national, La Marseillaise, a fost cantat, marti, de toti deputatii din Adunarea Nationala, in memoria celor 17 victime ale atentatelor produse saptamana.

Tragedia din Apuseni. Parastas la un an de la moartea Aurei Ion

Familia Aurei Ion a organizat o ceremonie religioasa la Cimitirul Ghencea, acolo unde este inmormantata studenta care a murit in accidentul aviatic din ianuarie 2014. La mormantul Aurei Ion de la cimitirul Militar.

Un an de la accidentul din Apuseni: Slujba de pomenire pentru pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion

Sambata se implineste un an de la moartea pilotului Adrian Iovan si a studentei Aurelia Ion, in accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Peste 200 de persoane audiate in ancheta accidentului aviatic din Apuseni

Medicul Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a declarat, vineri, la Targu Mures, ca la aproape un an de la accidentul aviatic din Muntii Apuseni se asteapta rezultatul anchetei, adaugand ca Parchetul lucreaza la acest caz si ca nu a fost neglijat deloc.

Arafat, despre accidentul din Apuseni: Procuratura lucreaza la acest caz, nu a fost neglijat deloc

Medicul Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a declarat, vineri, la Targu Mures, ca la aproape un an de la accidentul aviatic din Muntii Apuseni se asteapta rezultatul anchetei, adaugand ca Parchetul lucreaza la acest caz si ca nu a fost neglijat deloc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )