Libnet.ro
UNICEF

06:45

Marsuri de solidaritate fata de protestele din Hong Kong, tinute in Malaezia, Taipei si Australia

Hotnews Hotnews,
 Marsuri de solidaritate fata de protestele din Hong Kong, tinute in Malaezia, Taipei si Australia

Proteste au fost planificate duminica in mai multe orase din lume, ca parte ca miscarii Global Solidarity, pentru sustinerea cetatenilor din Hong Kong, scrie South China Morning Post. continuă pe Hotnews

VIDEO Noi confruntari intre protestatari si politie la Hong Kong: Cocktailuri Molotov versus gaze lacrimogene, gloante de cauciuc si tunuri cu apa

Politia din Hong Kong a folosit tunuri cu apa, gloante de cauciuc si gaze lacrimogene, dupa ce protestatarii au aruncat cu Cocktailuri Molotov si caramizi in una dintre cele mai violente manifestari antiguvernamentale care continua de trei luni, relateaza Reuters.

Zeci de mii de manifestanti marcheaza la Hong Kong cinci ani de la inceputul Miscarii Umbrelelor

Zeci de mii de manifestanti in favoarea democratiei au marcat sambata, pe strazile din Hong Kong - uneori in mod violent -, cinci ani de la inceputul Miscarii Umbrelelor, precursoarea mobilizarii care zguduie in prezent fosta colonie britanica, relateaza AFP.

Noi violente in Hong Kong, duminica: Ciocniri intre manifestantii pro-democratie si fortele de ordine

O noua zi de ciocniri, duminica, in Hong Kong, intre manifestantii pro-democratie si politie, care a ripostat cu gaze lacrimogene intr-un cartier comercial din centrul insulei, relateaza AFP preluata de.

Noi violente in Hong Kong. Zeci de mii de oameni au iesit din nou in strada sambata, pentru a marca cinci ani de la Miscarea Umbrelor (VIDEO)

Zeci de mii de manifestanti au iesit din nou in strada, sambata, la Hong Kong, marcand cinci ani de la Miscarea Umbrelor, o ocupare pasnica a centrului financiar si politic al megalopolisului caree a du.

Hong Kong: Liderul Carrie Lam a infruntat furia publicului, in timpul sesiunilor de discutii cu cetateniii

Liderul de la Hong Kong, Carrie Lam, a indurat critici dure in timpul intalnirii dintre autoritatile locale si cetateni, care a dezvaluit furia oamenilor, acumulata in lunile de proteste, scrie The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )