Libnet.ro
UNICEF

20:30

Martin Schulz: Combaterea somajului in randul tinerilor, un test de credibilitate pentru Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Martin Schulz: Combaterea somajului in randul tinerilor, un test de credibilitate pentru Uniunea Europeana

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz a facut joi apel la liderii europeni sa actioneze acum pentru a combate flagelul somajului in randul tinerilor, atragand atentia ca bugetul de sase miliarde de euro care a fost alocat in acest scop nu reprezinta decat o picatura de apa intr-un ocean. continuă pe Adevărul

Cum ar ajuta Romania detinerea presedintiei CE de catre Martin Schulz.

Liderul social-democratilor romani din PE, Catalin Ivan, a precizat, luni, ca detinerea de catre Martin Schulz a presedintiei Comisiei Europene ar insemna un avantaj enorm pentru Romania si ar asigura o apropiere care nu a mai existat pana acum intre statul roman si Executivul european, scrie Mediafax. Candidatura presedintelui Martin Schulz este extrem de imbucuratoare pentru Romania, acesta fiind unul dintre prietenii foarte buni ai tarii noastre de pe plan european. Detinerea de catre .

Catalin Ivan: Candidatura presedintelui Martin Schulz este extrem de imbucuratoare pentru Romania

Liderul social-democratilor romani din Partidul European PE), Catalin Ivan, a precizat, ierii, ca detinerea lui Martin Schulz asupra presedintiei Comisiei Europene CE) ar insemna un avantaj enorm pentru tara noastra, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )