Libnet.ro
UNICEF

00:07

O marturie necunoscuta a lui Dan Condrea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O marturie necunoscuta a lui Dan Condrea

Moartea lui Dan Condrea provoaca o mutatie a perspectivei din care a fost privita, pana acum, afacerea Hexi Pharma, care a cuprins doar incriminari la adresa firmei si a patronului sau, insa transformarea acestuia din urma in victima a unui accident obliga la publicarea tuturor detaliilor necunoscute in legatura cu acest scandal, astfel ca este posibil ca, prin contributie colectiva, eventual, cazul sa dobandeasca o imagine diferita. Noi insine ne aflam in posesia unei declaratii a lui Dan Condrea, pe care pana acum nu am considerat-o publicabila, asteptand clarificarile pe care el le-a promis. Acum, insa, a-i publica declaratiile devine o obligatie fata de interesul public. in data de 18 mai 2016, la intrebarea Cine ar vrea sa ia locul din piata societatii Hexi Pharma?, Dan Condrea a afirmat urmatoarele: Anios, cine. Ei au orchestrat cu maiestrie aceasta campanie. Poti sa ii transmiti lui Tolontan sa stea linistit ca nu vom mai produce biocide. Am vazut ca s-a enervat ca inca eram pe lista ministerului. Gata. Hexi nu va mai fi pe piata. Cu stima, Dr. Dan Condrea. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO: Teoriile conspiratiei: A murit Dan Condrea?

Moartea lui Dan Condrea, patronul firmei Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor, a starnit numeroase teorii ale conspiratiei pe retelele de socializare.

Ce spune Traian Basescu despre moartea lui Dan Condrea

Traian Basescu a vorbit, marti, despremoartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Potrivit fostului presedinte, Dan Condrea a avut un accident.

Sinucidere, accident, asasinat sau inscenare? Moartea lui Dan Condrea naste mai multe controverse

Moartea lui Dan Condrea naste multe controverse. Nimeni nu exclude in acest moment nicio varianta. Sinucidere, accident, asasinat, sau chiar o inscenare a mortii planuita de Condrea pentru a i se pierde.

Moartea lui Dan Condrea, in presa internationala. Ce scriu jurnalistii straini

Moartea neasteaptata a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a ajuns in presa internationala. Politia romana investigheaza moartea unui om care a intrat cu masina intr-un copac,.

Razvan Savaliuc: Se spera sa se inchida afacerea prin moartea lui Dan Condrea

Jurnalistul Razvan Savaliuc este de parere ca moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, nu este un accident si are rolul de a inchide intreg scandalul biocidelor. Din cauza ca nu se ia la.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, prima declaratie dupa moartea patronului de la Hexi Pharma. Ipoteza sinuciderii, mai putin plauzibila

Laura Condrea, fosta sotie a lui Dan Condrea, a oferit primele declaratii anchetatorilor, dupa accidentul in care seful de la Hexi Pharma a decedat. Aceasta a precizat ca in seara in care a avut ac.

Fostul procuror oradean Alexandru Lele, despre moartea lui Dan Condrea: Rezolva foarte multe pentru

Avocatul oradean Alexandru Lele, fost procuror, este de parere ca in cazul mortii Dan Condrea ar trebui luata in calcul si varianta determinarii sinuciderii. Potrivit avocatului, raspunsurile in acest caz trebuie cautate nu la locul accidentului, ci in convorbirile pe care Condrea le-a avut de la momentul izbucnirii scandalului dezinfectantilor diluati.

Moartea lui Dan Condrea a ajuns in presa internationala. Stirea, publicata initial de agentia AP a fost preluata de mai multe publicatii

Moartea suspecta a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a ajuns in atentia presei internationale. Stirea a fost publicata initial de agentia AP, iar apoi preluata de mai multe publicatii. articolul.

Victor Ponta, nou mesaj pe Facebook dupa moartea lui Dan Condrea: Coruptia sinucide!

Victor Ponta a revenit luni dimineata cu un mesaj pe contul sau de Facebook legat de moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. 'Pentru ca exista intrebarea in mintile a milioane de romani eu cred ca -.

Radu Banciu, despre moartea lui Dan Condrea: La cum pare situatia, ai merge pe o sinucidere. Eu nu cred in varianta ca nu era el. Nu e specific Romaniei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre moartea patronului companiei Hexi Pharma, Dan Condrea. E greu sa iti dai cu parerea intr-un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )