Libnet.ro
UNICEF

06:30

Marturii cutremuratoare cu privire la telefonul lui Gheorghe Dinca de pe care a sunat Alexandra

Antena3 Antena3,
Marturii cutremuratoare cu privire la telefonul lui Gheorghe Dinca de pe care a sunat Alexandra

Avocatul Bogdan Alexandru, aparatorul numit din oficiu in prima faza al lui Gheorghe Dinca, a precizat la Antena 3 ca acesta ar fi ucis-o pe Alexandra Macesanu cand a descoperit ca adolescenta a apelat. continuă pe Antena3

Marturii cutremuratoare despre telefonul lui Gheorghe Dinca de pe care a sunat Alexandra

Avocatul Bogdan Alexandru, aparatorul numit din oficiu in prima faza al lui Gheorghe Dinca, a precizat la Antena 3 ca acesta ar fi ucis-o pe Alexandra Macesanu cand a descoperit ca adolescenta a apelat.

SMS EXPLOZIV DESCOPERIT in telefonul lui Gheorghe Dinca! ACESTA este MESAJUL care SCHIMBA TOT CE STIAM pana acum

Telefonul lui Gheorghe Dinca a fost verificat de anchetatori! Acestia au gasit in telefonul lui un sms care poate schimba totul! NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE.

Informatii CUTREMURATOARE despre crima din Caracal: Gheorghe Dinca ar fi folosit un amestec de vaselina si carbid pentru a arde cadavrul Alexandrei

Ies la iveala noi informatii ingrozitoare despre felul in care Gheorghe Dinca ar fi ucis-o si incinetar-o pe Alexandra Macesanu. Potrivit unor surse, citate de G4 Media, Dinca l-ear fi spus anchetatorilor ca a .

DIICOT: Noi fragmente osoase au fost gasite in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitia de vineri A fost descoperit si telefonul Alexandrei, dupa ce suspectul a indicat locul - UPDATE

Noi fragmente osoase si probe biologice au fost gasite vineri in casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care le-ar fi ucis pe cele doua adolescente de 15 si 18 ani, iar noile probe urmeaza sa fie trimise la Institutul de Medicina Legala pentru expertiza genetica si antropologica, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime. De asemenea, anchetatorii au gasit si telefonul Alexandrei, dupa ce Dinca le-a indicat locul in care l-a aruncat.

G4media: Gheorghe Dinca ar fiamestecat vaselina cu carbid obtinand temperaturi superioare pentru a arde oasele

Potrivit G4media, care citeaza surse apropiate de ancheta crimelor din Caracal,Gheorghe Dinca ar fi ars cadavrul Alexandrei Maceseanu joi, 25 iulie, dupa orele 13:00 14:00, dupa ce ar fi ucis-o si s-ar fi intors din oras unde i-a aruncat telefonul si cartela.

DIICOT: Au fost gasite noi fragmente osoase si probe biologice in casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au gasit, vineri dupa-amiaza, in casa din Caracal a lui Gheorghe Dinca, noi fragmente osoase si probe biologice si au confirmat ca telefonul Alexandrei a fost gasit in urma indicatiilor date de Dinca.

Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu sunt identificate dupa nume, ci in functie de perioada din an in care au fost rapite

S-a aflat cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu purtau un nume in mintea bolnava a criminalului care le-a luat vietile. Acestea erau identificate dupa numele lunii in care au ajuns pe mana lui. Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele? Astazi, 5 august, Gheorghe Dinca aconsiderat de cuviinta oportun sa dea si .

UPDATE Anchetatorii au reluat astazi verificarile in casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, barbatul care a sustinut la audieri ca le-a ucis pe Alexandra, de 15 ani, si pe Luiza, de 18 ani. Sambata seara, familia Alexandrei a fost anuntata ca rezultatul testelor ADN efectuate de Institutul de Medicina Legala arata ca oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin fetei de 15 ani care a sunat de 3 ori la 112, insa dupa un lung sir de erori anchetatorii au patruns in locuinta suspectului abia 19 ore mai tarziu. 15 Gheorghe Dinca a ajuns la casa groazei si participa la cercetari.

Fiica lui Gheorghe Dinca detine terenuri de 1 milion de euro. Unde sunt si cum a intrat in posesia lor

Noi detalii despre afacerile familiei Dinca! Zilele trecute au iesit la iveala sumele exorbitante pe care nimeni nu credea ca le are Gheorghe Dinca in conturi. Acum, s-a aflat ca fiica acestuia, Daniela Dinca, detine terenuri in valoare de 1 milion de euro. Daniela Dinca, terenuri in valoare de 1 milion de euro Pe cat .

Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dinca anchetatorilor si care etapa va fi amanata

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul rapirilor din Caracal, a ajuns in noaptea de joi spre vineri din nou in fata anchetatorilor pentru audieri. De aceasta data, el s-a aflat la sediul central DIICOT, unde a facut declaratii despre cele intamplate cu tinerele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Ce a spus de aceasta data Gheorghe Dinca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )