Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marturii cutremuratoare despre telefonul lui Gheorghe Dinca de pe care a sunat Alexandra

Antena3 Antena3,
Marturii cutremuratoare despre telefonul lui Gheorghe Dinca de pe care a sunat Alexandra

Avocatul Bogdan Alexandru, aparatorul numit din oficiu in prima faza al lui Gheorghe Dinca, a precizat la Antena 3 ca acesta ar fi ucis-o pe Alexandra Macesanu cand a descoperit ca adolescenta a apelat. continuă pe Antena3

Marturii cutremuratoare cu privire la telefonul lui Gheorghe Dinca de pe care a sunat Alexandra

Avocatul Bogdan Alexandru, aparatorul numit din oficiu in prima faza al lui Gheorghe Dinca, a precizat la Antena 3 ca acesta ar fi ucis-o pe Alexandra Macesanu cand a descoperit ca adolescenta a apelat.

SMS EXPLOZIV DESCOPERIT in telefonul lui Gheorghe Dinca! ACESTA este MESAJUL care SCHIMBA TOT CE STIAM pana acum

Telefonul lui Gheorghe Dinca a fost verificat de anchetatori! Acestia au gasit in telefonul lui un sms care poate schimba totul! NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE.

Fost sef INML, despre diferenta dintre Gheorghe Dinca si Ion Rimaru

Vladimir Belis, fost director al Institutului National de Medicina Legala, a vorbit la Antena 3 despre cazul de la Caracal. Despre legatura cu criminalul Ion Rimaru, Vladimir Belis spune ca diferente.

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, despre dosarul Caracal: Gheorghe Dinca minte in ancheta, iar Alexandra Macesanu ar putea fi in viata

In cazul Caracal, expertul criminalist Dan Antonescu nu exclude posibilitatea ca Alexandra Macesanu sa fi cazut victima a traficantilor de carne vie, lucru care inseamna ca poate fi in viata in acest moment. Este un sport national in acea zona. Practic, ca este unul dintre domeniile de activitate ale interlopilor din Caracal. Ea putea fi foarte usor scoasa din tara pentru ca zona de frontiera e foarte aproape, spune expertul.

Cate fete au cazut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii informeaza presa ca au inceput sa elucideze crimele din Caracal. Pe masura ce se adancesc in acest caz, descopera ca ar putea fi vorba de mult mai multe victime decat s-a crezut initial. Pana acum, se stie ca trei fete au fost ucise, iar Gheorghe Dinca este principalul suspect. Primele rezultate ale testelor ADN .

Informatii CUTREMURATOARE despre crima din Caracal: Gheorghe Dinca ar fi folosit un amestec de vaselina si carbid pentru a arde cadavrul Alexandrei

Ies la iveala noi informatii ingrozitoare despre felul in care Gheorghe Dinca ar fi ucis-o si incinetar-o pe Alexandra Macesanu. Potrivit unor surse, citate de G4 Media, Dinca l-ear fi spus anchetatorilor ca a .

DIICOT: Noi fragmente osoase au fost gasite in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitia de vineri A fost descoperit si telefonul Alexandrei, dupa ce suspectul a indicat locul - UPDATE

Noi fragmente osoase si probe biologice au fost gasite vineri in casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care le-ar fi ucis pe cele doua adolescente de 15 si 18 ani, iar noile probe urmeaza sa fie trimise la Institutul de Medicina Legala pentru expertiza genetica si antropologica, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime. De asemenea, anchetatorii au gasit si telefonul Alexandrei, dupa ce Dinca le-a indicat locul in care l-a aruncat.

G4media: Gheorghe Dinca ar fiamestecat vaselina cu carbid obtinand temperaturi superioare pentru a arde oasele

Potrivit G4media, care citeaza surse apropiate de ancheta crimelor din Caracal,Gheorghe Dinca ar fi ars cadavrul Alexandrei Maceseanu joi, 25 iulie, dupa orele 13:00 14:00, dupa ce ar fi ucis-o si s-ar fi intors din oras unde i-a aruncat telefonul si cartela.

DIICOT: Au fost gasite noi fragmente osoase si probe biologice in casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au gasit, vineri dupa-amiaza, in casa din Caracal a lui Gheorghe Dinca, noi fragmente osoase si probe biologice si au confirmat ca telefonul Alexandrei a fost gasit in urma indicatiilor date de Dinca.

Ce spune expertiza grafologica despre suspectul de la Caracal. Profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca

Un grafolog cu 25 de experienta in spate i-a facut expertiza grafologica a criminalului care a redevenit suspect principal in cazul Caracal din cauza lipsei de dovezi. Ce sustine specialistul despre profilul psihologic al barbatului de 65 de ani? Expertiza grafologica a suspectului Gheorghe Dinca Grafologul Mihai-Constantin Dianu a realizat o analiza a personalitatii suspectului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2369 seconds )