Libnet.ro
UNICEF

07:15

Marturii socante despre Sebastian Ghita: Se temea ca va fi violat in arest

Antena3 Antena3,
Marturii socante despre Sebastian Ghita: Se temea ca va fi violat in arest

Jurnalistul Dan Andronic a povestit in reportajul sau, cu privire la motivele pentru care Sebastian Ghita a parasit tara, ca unul dintre principalele lucruri care l-au determinat sa ia aceasta. continuă pe Antena3

Dan Andronic face noi dezvaluiri despre Sebastian Ghita: Are date si documente despre Kovesi

Dan Andronic a facut noi dezvaluiri despre Sebastian Ghita, luni dimineata, intr-o interventie telefonica la Antena 3, unde a declarat ca fostul deputat si-a folosit buletinul pentru iesirea din.

Andronic, noi dezvaluiri despre Sebastian Ghita. Cum a fost retinut acesta si cum a trait in inchisoare

Dan Andronic a facut noi dezvaluiri despre intalnirea pe care a avut-o cu Sebastian Ghita in Serbia si despre cum a fost retinut acesta de catre autoritatile din Belgrad. Totul s-a petrecut .

Dan Andronic despre intalnirea cu Sebastian Ghita: Este schimbat la fata si la comportament. A fugit pentru ca ii era frica

Consultantul politic Dan Andronic , a spus, vineri, intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca Sebastian Ghita este de nerecunoscut, acesta fiind schimbat la fata, dar si la comportament, relateaza News. ro. Totodata, potrivit patronului ziarului Evenimentul Zilei, Ghita ar fi fugit din Romania pentru ca ii era teama pentru intergitatea lui fizica si mentala.

Dan Andronic a facut dezvaluiri despre intalnirea cu Sebastian Ghita

Dan Andronic a facut dezvaluiri despre intalnirea cu Sebastian Ghita de la Belgrad. Asvrea saspun cam-am grabit saspun despre aceasta intalnire la Belgra.

Dan Andronic pe Facebook: M-am intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad

Consultantul politic Dan Andronic, patronul ziarului Evenimentul Zilei, a scris vineri dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca M-am intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad. Reportajul il voi publica in exclusivitate in EvZ. Pana atunci, ca tot m-am apucat de scris, voi ce ati vrea sa aflati despre el?.

Dan Andronic: Prima intalnire cu Sebastian Ghita a fost un mic soc. Nu l-am recunoscut pana cand a ajuns langa mine

Jurnalistul Dan Andronic a publicat duminica, pe site-ul Evz. ro, prima parte a reprotajului pe care l-a facut la Blegrad cu fostul deputat Sebastian Ghita. Dupa cum povesteste, Andronic, discutia cu.

Dan Andronic s-a intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad

Ziaristul Dan Andronic sustine ca s-a intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad. Andronic a transmis un mesaj prin intermediul Facebook in urma cu putin timp: M-am.

Dan Andronic anunta ca s-a intalnit cu Sebastian Ghita in Serbia (FOTO)

Jurnalistul Dan Andronic, redactorul sef de la Evenimentul Zilei anunta ca a realizat un reportaj cu Sebastian Ghita la Belgrad, material care va fi publicat in curand. Andronic sustine ca a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )