Libnet.ro
UNICEF

17:00

Marturisirea facuta de Gabriel Cotabita: Este foarte greu sa te intorci de ACOLO

Antena3 Antena3,
Marturisirea facuta de Gabriel Cotabita: Este foarte greu sa te intorci de ACOLO

Gabriel Cotabita a fost mutat sambta de la Spitalul Floreasca, din nou, la Spitalul Elias, anunta Observator TV. Prietenii care l-au vizitat au gasit un luptator, cu povesti despre zilele de coma. Monica Anghel. continuă pe Antena3

Marturisirea facuta de Gabriel Cotabita unui prieten: Este foarte greu sa te intorci de ACOLO

Gabriel Cotabita a fost mutat sambta de la Spitalul Floreasca, din nou, la Spitalul Elias, anunta Observator TV. Prietenii care l-au vizitat au gasit un luptator, cu povesti despre zilele de coma. Monica Anghel.

Gabriel Cotabita iese din spital! Iata ce se va intampla!

Gabriel Cotabita iese din spital. Medicii isi vor da acordul asupra externarii sale in zilele ce urmeaza. Iata ce se va intampla cu indragitul artist de acum inainte.

Editie Speciala: Detalii in EXCLUSIVITATE despre starea lui Gabriel Cotabita. Ce spun specialistii

Specialisti in medicina, numerologie dar si oameni care au trecut prin experienta starii de coma au dezbatut sansele de recuperare ale lui Gabriel Cotabita, dar si revenirea sa spectaculoasa, in cadrul.

Gabriel Cotabita revine azi la spitalul Elias

Gabriel Cotabita a fost adus vineri din nou la Spitalul Floreasca pentru a i se monta un defibrilator intern, care il va ajuta sa evite tulburarile de ritm cardiac, informeaza B1 TV.

Gabriel Cotabita, adus din nou la Spitalul Floreasca pentru a i se monta un defibrilator intern, care il va ajuta sa evite tulburarile de ritm cardiac (VIDEO)

Gabriel Cotabita a fost adus vineri din nou la Spitalul Floreasca pentru a i se monta un defibrilator intern, care il va ajuta sa evite tulburarile de ritm cardiac, informeaza B1 TV. Artistul va sta la Floreasca.

Cele mai recente informatii despre starea lui Gabriel Cotabita

Gabriel Cotabita e pregatit sa se intoarca acasa. Cantaretul poate pleca din spital, la aproape doua luni de cand s-a prabusit fara suflare intr-o sala de sport. Recuperarea spectaculoasa i-a mirat si.

Revenirea spectaculoasa a lui Gabriel Cotabita, obiect de studiu pentru neurologi si studentii la medicina

Cazul recuperarii spectaculoase a cantaretului Gabriel Cotabita va ajunge cat mai curand obiect de studiu la intalnirile stiintifice, dar si printre neurologi si studentii de la medicina, noteaza.

Horia Moculescu, dezvaluiri bizare despre starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita

Tintuit la pat o luna din cauza unei tulburari severe de ritm cardiac urmata de un stop cardiorespirator, Gabriel Cotabita se reface spectaculos sub supravegherea medicilor de la Spitalul Elias. Cu toate ca nu.

Gabriel Cotabita ar putea fi externat: artistul compune versuri de pe patul de spital

Gabriel Cotabita a inceput sa scrie versuri de pe patul de spital si vrea sa isi surprinda fanii cu o noua piesa, sustine compozitorul Horia Moculescu, care a colaborat de mai multe ori cu celebrul artist. in plus, cantaretul ar putea fi externat in curand, urmand sa beneficieze la domiciliu de tot ce are nevoie pentru a continua procesul de recuperare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )