Libnet.ro
UNICEF

19:31

Masacrul din Texas: Peste o mie de arme au fost ridicate din toalete si saci de faina

Antena3 Antena3,
Masacrul din Texas: Peste o mie de arme au fost ridicate din toalete si saci de faina

Autoritatile locale au gasit aproximativ 1. 000 de arme - de la cutite de buzunar, inele de impact, lanturi cu lacate atasate, pana la un AK-47 - in interiorul si in jurul restaurantului Twin Peaks din Waco,. continuă pe Antena3

SUA: Sute de motociclisti, arestati dupa incidentele armate din Texas

Aproape 200 de persoane au fost arestate, luni, in urma incidentelor armate produse in statul american Texas, intre grupari rivale de motociclisti si soldate cu noua morti si 18 raniti, informeaza Mediafax.

VIDEO Lupte intre bandele de motociclisti din Texas, cel putin 9 persoane au fost ucise

Cel putin noua membri ai gastilor de moticiclisti au fost ucisi in Texas duminica, dupa o disputa intre bande rivale, scrie AFP. Un ofiter de politie s-a declarat uluit de faptul ca niciunul dintre clientii restaurantelor situate in imediata apropiere nu a fost ranit in timpul schimbului de focuri in care au fost implicati mai multi membri ai gastilor.

Primarul din Targu-Jiu, primele declaratii dupa descinderile DNA de la casa sa: Nu au fost ridicate documente. Procurorii nu au gasit ce cautau

Primarul municipiului Targu-Jiu, Florin Carciumaru, a declarat marti, la finalul perchezitiilor efectuate de procurorii DNA la locuinta sa din cartierul Vadeni, ca sunt in cercetare doua dosare, unul care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )