Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Lupte intre bandele de motociclisti din Texas, cel putin 9 persoane au fost ucise

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Lupte intre bandele de motociclisti din Texas, cel putin 9 persoane au fost ucise

Cel putin noua membri ai gastilor de moticiclisti au fost ucisi in Texas duminica, dupa o disputa intre bande rivale, scrie AFP. Un ofiter de politie s-a declarat uluit de faptul ca niciunul dintre clientii restaurantelor situate in imediata apropiere nu a fost ranit in timpul schimbului de focuri in care au fost implicati mai multi membri ai gastilor. continuă pe Hotnews

SUA: Sute de motociclisti, arestati dupa incidentele armate din Texas

Aproape 200 de persoane au fost arestate, luni, in urma incidentelor armate produse in statul american Texas, intre grupari rivale de motociclisti si soldate cu noua morti si 18 raniti, informeaza Mediafax.

Razboi intre doua grupari rivale de motociclisti din Twin Peaks. Cati au murit

Noua persoane au fost ucise, iar alte 18 au fost ranite duminica, intr-un schimb de focuri intre grupari rivale de motociclisti la un restaurant Twin Peaks Sports Bar and Grill din Waco, in Texas, potrivit Mediafax.

Lupte intre membrii Statului Islamic si armata guvernamentala siriana langa situl istoric de la Palmira: Autoritatile se tem ca vestigiile antice ar putea fi distruse

Autoritatile de la Damasc se tem ca luptatorii Statului Islamic ar putea distruge vestigiile antice de la Palmira, in apropierea carora se poarta lupte in prezent cu armata guvernamentala siriana, informeaza.

Un autobuz plin cu pasageri s-a rasturnat intr-o prapastie din China. Cel putin 30 de oameni au murit

Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un autobuz cu mai mult de 40 de pasageri la bord a derapat si a cazut intr-o prapastie adanca din nord-vestul Chinei, provincia Shaanxi. Autoritatile au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )