Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masca de protectie, obligatorie in toate spatiile publice deschise aglomerate din Jud. Buzau. De cand se aplica masura

B1 B1,
Masca de protectie, obligatorie in toate spatiile publice deschise aglomerate din Jud. Buzau. De cand se aplica masura

Potrivit unui comunicat al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, trei hotarari s-au adoptat miercuri, 7 octombrie 2020. Printre acestea, purtarea mastii de protectie devine obligatorie in toate. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Masca de protectie, obligatorie in toate spatiile publice deschise din Dej

Masca de protectie pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus devine obligatorie, incepand de miercuri, in toate spatiile publice deschise din municipiul Dej, judetul Cluj, masura fiind.

DEJ: Masca de protectie, obligatorie in spatiile publice deschise

Masca de protectie devine obligatorie in toate spatiile publice deschise din municipiul Dej, masura fiind valabila pentru toate persoanele cu varsta de peste cinci ani, care trebuie sa isi acopere nasul si gura, transmite News.

Giurgiu: masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise

CJSU a stabilit marti o serie de noi masuri restrictive, in contextul pandemiei de COVID-19, iar printre acestea se numara si obligativitatea purtarii mastii in spatiile publice deschise. Informarea a venit i.

Timis: Masca devine obligatorie in spatiile publice deschise, iar restaurantele se inchid in 16 localitati din judet

Autoritatile din Timis impun restricti in 16 localitati din judet, unde rata incidentei cumulate a cazurilor de coronavirus a depasit 1,5 la mia de locuitori in ultimele 14 zile. Vizate sunt localitatile Bu.

Masca de protectie, obligatorie in spatiile publice aglomerate din Aiud

In contextul cresterii numarului de cazuri zilnice de coronavirus la nivel national, Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Aiud a adoptat o lista de masuri pentru stoparea propagarii.

Restrictii in Capitala. Miercuri se inchid restaurantele, teatrele si cinematografele. Masca de protectie, obligatorie in apropierea scolii

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a hotarat inchiderea teatrelor, restaurantelor in interior) si cinematografelor, pentru ca numarul de cazuri de COVID-19 a tot crescut in ultimele zile. De asemenea, masca va fi obligatorie si in jurul scolilor. Toate masurile intra in vigoare de miercuri, 7 octombrie.

SIBIU: in patru localitati va fi obligatorie purtarea mastii de protectie in spatiile publice si se inchid majoritatea restaurantelor

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Sibiu a decis, marti, ca devine obligatorie purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise din localitatile Selimbar, Cartisoara, Vurpar si Merghindeal, unde slujbele se vor oficia doar in curtile bisericilor si vor fi inchise majoritatea restaurantelor, incepand de miercuri, 7 octombrie, pana in 20 octombrie, potrivit prefectului Mircea Cretu, conform Agerpres.

Masca va fi purtata in toate spatiile publice din Vrancea. Ce decizii au mai luat autoritatile in sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta

Comitetul Judetean pentru situatii de Urgenta a adoptat miercuri seara o serie de decizii si recomandiri pentru diminuarea riscului raspandirii viruslui COVID 19.

CORONAVIRUS |Brasov: Masca de protectie, obligatorie in jurul scolilor

Masca de protectie, impusa pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus, va deveni obligatorie in jurul tuturor scolilor din judetul Brasov, potrivit unei hotarari adoptate miercuri de Comitetul.

Noi masuri anti-covid-19: armata iese pe strazi, localurile se inchid la 22 si masca devine obligatorie in aer liber

Italia, statul european cel mai lovit de noul coronavirus, a anuntat noi masuri restrictive. Conform presei italiene, maurile vor intra in vigoare de miine, 7 octombrie, si sunt cele mai drastice de pana acum. Noi masuri impotriva noului coronavirus din Italia Confirmarea tuturor masurilor anticontagioase prevazute pana acum, introducerea obligatiei mastilor in aer liber si .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )