Libnet.ro
UNICEF

07:45

Masca ramane obligatorie in spatiile inchise si in cele deschise aglomerate din judetul Galati

Adevărul Adevărul,
Masca ramane obligatorie in spatiile inchise si in cele deschise aglomerate din judetul Galati

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a stabilit ca este obligatorie purtarea mastii de protectie in spatiile publice inchise, spatiile comerciale, mijloacele de transport in comun si la locul de munca si in spatiile publice deschise, cum sunt pietele, targurile, zonele de asteptare falezele, zonele in care se desfasoara serbari publice sau pelerinaje. continuă pe Adevărul

Masca de protectie obligatorie si in spatiile inchise si in cele deschise, in Valcea

Pe fondul cresterii alarmante a cazurilor de infectari cu SARS - CoV-2, raportate la mia de locuitori, in Valcea s-au decis o serie de masuri dure, in speranta reducerii efectelor pandemiei.

ARAFAT: in zonele in care incidenta depaseste 3 la mie, masca devine obligatorie in toate spatile deschise

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca purtarea mastii va deveni obligatorie in toate spatiile deschise in zonele in care incidenta infectarilor cu noul coronavirus depaseste 3 la mia de locuitori, conform Agerpres.

Masca de protectie, obligatorie in spatiile deschise aglomerate din Caras-Severin

Potrivit deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Caras-Severin, urtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise si aglomerate din judet, dar si in vecinatatea.

Raed Arafat, declaratii de ultima ora. Masca devine obligatorie in spatiile publice iar evenimentele private sunt interzise la nivel national

Raed Arafat a prezentat, marti seara, noile restrictii luate in contextul cresterii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Masca de protectie devine obligatorie peste tot in spatiile publice, acolo unde incidenta depaseste 3 la mia de locuitori iar evenimentele private vor fi interzise pe plan national.

De miercuri masca devine obligatorie in spatiile publice Arges. Ce risca cei care nu o poarta

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotarat ca purtarea mastii de protectie devine obligatorie in toate spatiile publice din Arges. Amenzile penru cei care nu se conformeaza pot ajunge pana la 2. 500 de lei.

UPDATE Masca devine obligatorie in toate spatiile publice din Arges, Valcea si Timis Restrictii instituite si in alte judete

Masca de protectie devine obligatorie, de miercuri, in toate spatiile publice din judetul Arges. Autoritatile judetene au continuat luni sa impuna restrictii in zonele unde rata de infectare este mai mare de 1,5 la o mie de locuitori.

Prima localitate din Olt in care masca devine obligatorie atat in spatii inchise, cat si pe strada

In orasul cu cea mai mare rata de infectare din Olt nu se va mai putea iesi din casa fara masca de protectie. Masura a fost instituita de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta si se aplica din 15 octombrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )