Libnet.ro
UNICEF

13:45

O masina a explodat langa sediul politiei din orasul turc Cizre: 9 persoane au fost ucise si 64 ranite (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
O masina a explodat langa sediul politiei din orasul turc Cizre: 9 persoane au fost ucise si 64 ranite (FOTO, VIDEO)

Noua persoane au fost ucise si alte 64 ranite dupa ce o masina a explodat in fata sediului politiei din Cizre, in sudul Turciei. Surse neoficiale spun ca cel putin 3 morti sunt. continuă pe B1

Noua morti si zeci de raniti intr-un atac cu masina-capcana asupra sediului politiei din Cizre

Noua oameni au fost ucisi si zeci de persoane au fost ranite astazi intr-un atac cu masina capcana asupra sediului politiei din orasul Cizre, din sud-estul Turciei, relateaza surse citate de Reuters.

Explozie violenta la sediul politiei dintr-un oras din Turcia. Noua morti si zeci de raniti

O explozie s-a produs vineri dimineata la sediul politiei din orasul Cizre, din sud-estul Turciei .

FOTO: Doua bombe au explodat intr-un oras din Thailanda. O persoana a murit, 30 au fost ranite

O persoana a murit si 30 au fost ranite, marti noaptea, dupa ce doua bombe au explodat, in apropierea unui hotel din orasul thailandez Pattani.

Guru Bivolaru a fost audiat la sediul Politiei Capitalei: Anchetatorii incearca sa afle cum a fugit din tara (VIDEO)

Fostul lider spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, a fost audiat miercuri la sediul Politiei Capitalei. Principalul motiv pentru care este anchetat este trecerea frauduloasa a granitei. Guru Bivolaru a fugit.

Militantii PKK revendica atacul impotriva unui cartier general al politiei din sud-estul Turciei

Gruparea militanta Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK) a revendicat atacul comis impotriva unui cartier general al politiei din sud-estul Turciei vineri, potrivit unui comunicat difuzat pe un site afiliat organizatiei, relateaza agentia Reuters, preluata de Agerpres.

Adevarul: Zeci de oameni au luat cu asalt filiala din orasul Zlatna a CEC Bank, dupa ce doua angajate au sustras sume mari de bani din conturile unor clienti

Zeci de oameni au luat cu asalt filiala din orasul Zlatna a CEC Bank, dupa ce doua angajate au sustras sume mari de bani din conturile unor clienti, scrie Adevarul. ro. Oamenii au dorit sa isi verifice banii, iar unii au vrut sa ii scoata pentru a-i depune la alte banci considerate mai sigure. Cazul de la filiala CEC din Zlatna, judetul Alba, continua sa ia amploare. Lista pagubitilor continua sa se mareasca. Unui zlatnean i-a fost golit contul in care avea 80. 000 de euro. Acesta ar mai fi gasit doar 60 de euro. Barbatul agonisise banii dupa 12 ani in care a muncit in strainatate.

Explozie la un sediu de politie din Turcia. Noua morti si zeci de raniti

O explozie a avut loc vineri la sediul politiei din orasul Cizre, din sud-estul Turciei, informeaza surse concordante, relateaza Reuters. Televiziunile de stiri relateaza ca explozia s-a produs la.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )