Libnet.ro
UNICEF

10:15

O masina a intrat in multime la un carnaval din Germania. Cel putin zece persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
O masina a intrat in multime la un carnaval din Germania. Cel putin zece persoane au fost ranite

O masina a intrat in multime, luni, la un carnaval din Volksmarsen, in centrul Germaniei, provocand ranirea mai multor persoane, a anuntat Politia locala, citata de AFP. continuă pe Adevărul

Un german ar fi intrat in mod deliberat cu masina in multime in timpul unui carnaval din Germania Peste 30 de persoane au fost ranite - UPDATE

Peste 30 persoane au fost ranite luni, dupa ce o masina a intrat in multimea care participa la un carnaval in orasul german Volkmarsen, a spus politia, care a adaugat ca soferul a fost arestat, relateaza Reuters. 45: Soferul care a intrat in multime nu poate fi interogat in acest moment, pentru ca este ranit, scrie presa germana citand procurorii de la Frankfurt. 22: Presupunem ca a fost un atac, a spus purtatorul de cuvant al Politiei, citat de ziarul Bild, scrie Reuters.

Scene de groaza in Germania! Un barbat a intrat cu masina in multime. Cel putin 15 victime, inclusiv copii

Accident deosebit de grav in Germania! Un barbat a intrat cu autovehiculul in mai multe persoane aflate la un carnaval din orasul Volkmarsen. Din pacate, numarul victimelor se ridica la cel putin 15, inclusiv copii. Pana acum, autoritatile nu ofera informatii concrete care sa ateste faptul ca a fost un atentat terorist sau un accident .

KLAUS IOHANNIS, DESPRE NEGOCIERILE PRIVIND BUGETUL UE: Rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, referitor la negocierile privind bugetul UE, ca rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor si ca nu poate spune ca s-au facut progrese, pentur ca pozitiile nu s-au apropiat.

Cine sunt victimele atacurilor din Germania Ministrul Justitiei: Lupii singuratici radicalizati pe internet sunt bombe cu efect intarziat

Cele noua victime ale atacurilor teroriste cu motivatie rasista comise miercuri seara in orasul german Hanau erau de origine germana, turca, bulgara, romana, bosniaca si afgana, conform politiei judiciare a landului Hessa, transmite vineri dpa. Presat din toate partile, guvernul a anuntat vineri ca va fi intarita paza in toate locurile sensibile, in special in zona din apropierea moscheilor, la aeroporturi si frontiere. Povestea romanului de 21 de ani ucis in atacurile armate din Germania.

Sociologul Gelu Duminica, mesaj emotionant despre romanul ucis in atenatul din Germania: Rasismul omoara totul in jurul sau (VIDEO)

Sociologul Gelu Duminica a scris pe Facebook un mesaj emotionant despre romanul care a fost ucis in atentatul din Germania. Acesta a deplans moartea lui Vili Viorel Paun, la varsta de 23 de ani, si a pre.

Unchiul lui Viorel, tanarul ucis in atentatul din Germania: Parintii sunt in stare de soc. El venea de la serviciu si s-a oprit sa ia un suc. Atunci a fost impuscat

Un tanar de 23 de ani din comuna Singureni, judetul Giurgiu, se afla printre victimele atentatului din Germania.

MAE a primit confirmarea ca un roman se afla printre victimele atentatului din Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a primit confirmarea ca un cetatean roman se afla printre victimele atentatului de la Hanau, din Germania.

Un nou ATAC in GERMANIA: O masina a intrat in multime, la un carnaval (VIDEO, FOTO)

Un nou atac in Germania. O masina a intrat in multume, la un carnaval organizat in orasul Volkmarsen. Potrivit presei locale, cel putin 15 persoane au fost ranite. Din primele informatii, viata acestora .

O masina a intrat intr-o multime, intr-un oras din Germania. Sunt zeci de victime

O masina a intrat in plin in multimea adunata la sarbatoarea unui carnaval in orasul german Volkmarsen. Potrivit primelor informatii, mai multe persoane sunt ranite.

O masina a intrat intr-o multime, intr-un oras din Germania. Sunt intre 10 si 15 victime

O masina a intrat in plin in multimea adunata la sarbatoarea unui carnaval in orasul german Volkmarsen. Potrivit primelor informatii, mai multe persoane sunt ranite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )