Libnet.ro
UNICEF

19:00

Masina de politie rasturnata in Bucuresti. Doi politisti au fost raniti FOTO si VIDEO

Antena3 Antena3,
Masina de politie rasturnata in Bucuresti. Doi politisti au fost raniti FOTO si VIDEO

O masina de politie s-a rasturnat duminica seara, in Bucuresti, in zona Lujerului. Potrivit primelor informatii, in automobil se aflau doi politisti. in urma cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat. continuă pe Antena3

Masina de politie rasturnata in Bucuresti. Doi politisti au fost raniti FOTO

O masina de politie s-a rasturnat duminica seara, in Bucuresti, in zona Lujerului. Potrivit primelor informatii, in automobil se aflau doi politisti. in urma cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat.

Doi politisti au fost raniti dupa ce autospeciala cu care mergeau in misiune s-a ciocnit cu o alta masina si s-a rasturnat

Doi politisti au fost raniti intr-un accident rutier produs, duminica seara, in Capitala, dupa ce masina cu care mergeau la un apel 112 si care avea semnalele luminoase si acustice in functiune s-a ciocnit cu un alt autoturism. in urma impactului, autospeciala s-a rasturnat.

O masina de POLITIE aflata in MISIUNE a fost LOVITA iN PLIN de un alt autovehicul

O masina de politie care se afla in misiune, s-a rasturnat intr-o intersectie, langa Pasajul Lujerului. Politistii au fost loviti in plin de un autoturism, la intersectia dintre bulevardul Timisoara.

Panica la bordul unui avion Turkish Airlines. Zeci de pasageri au fost raniti din cauza turbulentelor

Treizeci de persoane aflate sambata la bordul unui zbor al companiei Turkish Airlines de la Istanbul la New York au fost ranite cand aparatul a trecut printr-o zona de turbulente, cu 45 de minute inainte de a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )