Libnet.ro
UNICEF

07:30

Masina a Politiei, implicata intr-un accident

Antena3 Antena3,
Masina a Politiei, implicata intr-un accident

Trei persoane, intre care doi politisti, au fost ranite langa Oravita, intr-un accident in care a fost implicata o masina de Politie. Oamenii legii duceau un sofer spre sediul Politiei, pentru a-l testa. continuă pe Antena3

Bistrita-Nasaud: O adolescenta de 17 ani, un baiat de 14 ani si un sofer de ambulanta au murit intr-un accident produs pe DN17

Un sofer de ambulanta si o adolescenta de 17 ani au murit intr-un accident produs pe DN 17, in judetul Bistrita-Nasaud. Tanara se afla intr-o ambulanta alaturi de un baiat de 14 ani si se intorceau.

13 persoane au fost ranite usor intr-un accident rutier produs pe strada Vasile Parvan

13 persoane au fost grav ranite in aceasta dimineata intr-un accident produs in urma ciocnirii unui microbuz cu o autoutilitara,la intersectia strazilor Vasile Parvan cu Doctor Istrate. Una dintre masini, care transporta navetisti, s-a oprit intr-un copac. Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgente din Bacau.

Patru minori au fost raniti intr-un accident de circulatie. Doi dintre ei au fost transportati cu elicoperul SMURD la Timisoara

Patru minori au fost raniti intr-un accident rutier care a avut loc astazi, in jurul orei 14:00, pe DJ 762, la iesirea din orasul aradean Ineu, spre Bocsig.

Primul termen in recursul intentat de tanara care si-a pierdut mana dreapta, intr-un accident produs acum 8 ani

Instanta Suprema judeca miercuri primul termen in recursul intentat de tanara din Constanta care si-a pierdut mana dreapta intr-un accident rutier pe DN 13, in anul 2006.

Primul termen in recursul intentat de tanara care si-a pierdut mana intr-un accident rutier, judecat de magistratii iCCJ

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie judeca miercuri primul termen in recursul intentat de tanara din Constanta care si-a pierdut mana intr-un accident rutier pe Drumul national 13 in 2006.

Trei persoane au fost ranite la Oravita, intr-un accident cu masina Politiei: Doua dintre victime sunt politisti

Un politist a pierdut controlul masinii de politie, sambata, in Oravita, si a ajuns cu autoturismul intr-un gard de beton, scrie Mediafax. Trei persoane au fost ranite in urma accidentului, intre care doi.

Buzau: Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite, intr-un accident cu patru autovehicule

Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite, vineri seara, in urma unui accident care a avut loc pe DN 2 E85, in afara localitatii Oreavu, judetul Buzau. in accident au fost implicate, conform.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )