Libnet.ro
UNICEF

17:45

Trei persoane au fost ranite la Oravita, intr-un accident cu masina Politiei: Doua dintre victime sunt politisti

B1 B1,
Trei persoane au fost ranite la Oravita, intr-un accident cu masina Politiei: Doua dintre victime sunt politisti

Un politist a pierdut controlul masinii de politie, sambata, in Oravita, si a ajuns cu autoturismul intr-un gard de beton, scrie Mediafax. Trei persoane au fost ranite in urma accidentului, intre care doi. continuă pe B1

13 persoane au fost ranite usor intr-un accident rutier produs pe strada Vasile Parvan

13 persoane au fost grav ranite in aceasta dimineata intr-un accident produs in urma ciocnirii unui microbuz cu o autoutilitara,la intersectia strazilor Vasile Parvan cu Doctor Istrate. Una dintre masini, care transporta navetisti, s-a oprit intr-un copac. Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgente din Bacau.

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs la marginea orasului Bacau

Un grav accident s-a produs, joi dimineata, la marginea orasului Bacau. 11 persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau a incercat sa evite o masina si a intrat intr-un copac.

Trei persoane au fost retinute de DIICOT Cluj sub acuzatia de trafic de persoane. Acuzatii tineau evidenta incasarilor intr-o aplicatie pe telefon

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj si politisti specializati in combaterea criminalitatii organizate din Cluj-Napoca si Bucuresti au dispus inceperea urmaririi penale impotriva a trei persoane, Cristinel Nastase, Ionel Staretu si Ionela Monica Staretu, sub acuzatia de proxenetism. Oamenii legii au destructurat un grup infractional organizat specializat in traficul de persoane.

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident la iesirea din Brasov spre Mures

Cinci persoane au fost transportate la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Calea Feldioarei, la iesirea din Brasov spre Targu Mures.

Accident grav in Mures: O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite

Un barbat a decedat, iar alte cinci persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident petrecut in dreptul localitatii Iernut, din judetul Mures, in care au fost implicate un microbuz, un TIR si un autoturism,.

O masina a intrat intr-un ansamblu de vehicule la Covasna: Trei persoane au fost ranite

O masina a intrat intr-un ansamblu de vehicule, joi, in apropierea localitatii covasnene Chichis, ranind trei persoane, dintre care doi copii, informeazaMediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al.

Explozii in centrul orasului ucrainean Donetk: Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite joi seara, in centrul Donetkului, in estul Ucrainei, in urma unei explozii care a vizat masina lui Denis Pusilin, un lider al separatistilor din oras. Masina lui Pusilin.

DNA: Trei persoane, trimise in judecata, intr-un dosar cu fonduri europene

Trei administratori ai unor firme din Craiova au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un dosar privind fraudarea de fonduri europene, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Masina a Politiei, implicata intr-un accident

Trei persoane, intre care doi politisti, au fost ranite langa Oravita, intr-un accident in care a fost implicata o masina de Politie. Oamenii legii duceau un sofer spre sediul Politiei, pentru a-l testa.

Buzau: Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite, intr-un accident cu patru autovehicule

Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite, vineri seara, in urma unui accident care a avut loc pe DN 2 E85, in afara localitatii Oreavu, judetul Buzau. in accident au fost implicate, conform.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )