Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masterclass-uri sustinute la Ateneul Roman de mari maestri ai pianului, Andrei Gavrilov si Hakon Austbo

România Liberă România Liberă,
Masterclass-uri sustinute la Ateneul Roman de mari maestri ai pianului, Andrei Gavrilov si Hakon Austbo

Lipatti Evenings are in program, pe langa concertele de prim rang de la Ateneul Roman, o serie de masterclass-uri dedicate tinerilor muzicieni romani, carora li se ofera, astfel, o experienta profesionala unica. Primul masterclass va fi sustinut de marele pianist rus Andrei Gavrilov in 3 si 4 mai 2015, imediat dupa concertele de la Ateneul Roman. La doar doua saptamani, Lipatti Evenings ofera un al doilea masterclass cu reputatul pianist si profesor norvegian Hakon Austbo in 17, 19 si 20 mai 2015. Ambele masterclass-uri vor avea loc in Sala mica a Ateneului Roman, data limita a inscrierii fiind 17 aprilie 2015 pentru cel sustinut de Andrei Gavrilov si 27 aprilie pentru cel sustinut de Hakon Austbo. continuă pe România Liberă

Andrei Gavrilov, exceptionalul pianist rus, revine la Ateneul Roman si la Sala Thalia

Festivalul Serile Lipatti se deschide in editia 2015 sub denumirea de Lipatti Evenings, reprezentand un proiect in sine, care presupune o serie de concerte, recitaluri si masterclass-uri, sustinute mai ales de interpreti norvegieni, dar si de alti mari interpreti ai lumii. Evenimentele vor avea loc la Ateneul Roman si in alte importante sali de concert din tara. intregul proiect, care se deruleaza pana la sfarsitul lunii aprilie 2016, sta sub semnul marii personalitati a artei interpretative universale, legendarul pianist roman Dinu Lipatti. in aceasta primavara, invitatul de onoare al Serilor Lipatti 2015 Lipatti Evenings) de la Ateneul Roman este pianistul rus Andrei Gavrilov. in cadrul stagiunii Filarmonicii George Enescu, Andrei Gavrilov va interpreta in 30 aprilie si 1 mai ora 19) Concertul pentru pian si orchestra nr. 2 de Serghei Rahmaninov, in compania Orchestrei simfonice a Filarmonicii bucurestene si sub bagheta maestrului Horia Andreescu. Prezenta marelui pianist rus in Serile Lipatti se va incheia in 7 mai ora 19), la Sala Thalia din Sibiu, prin sustinerea concertului de Rahmaninov, impreuna cu Filarmonica de Stat din Sibiu si dirijorul Gabriel Bebeselea.

Gala Bolshoi Opera Stars pe 17 mai la Ateneul Roman

Cu ocazia deschiderii Centrului Cultural Rus, Bolshoi Opera Stars va invita la un spectacol plin de rafinament pe 17 mai, la Ateneul Roman.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )