Libnet.ro
UNICEF

01:06

Masura luata de organizatori inaintea meciului Steaua-FC Zurich din Europa League (FOTO)

Online Sport Online Sport,
Masura luata de organizatori inaintea meciului Steaua-FC Zurich din Europa League (FOTO)

Din cauza conditiilor meteo schimbatoare din Bucuresti, organizatorii meciului Steaua-FC Zurich din grupele Europa League au decis sa traga acoperisul Arenei Nationale. continuă pe Online Sport

Arbitru din Ungaria la Steaua-FC Zurich din Europa League

UEFA a anuntat brigada de arbitri care va oficia, joi de la 20:00, la partida dintre Steaua si FC Zurich din grupele Europa League.

Europa League: Steaua - FC Zurich 1-1, gol primit de stelisti pe final de meci, echipa lui Reghecampf e codasa grupei

Steaua a incheiat la egalitate, scor 1-1 0-0), meciul sustinut, joi, pe Arena Nationala, in compania formatiei FC Zurich.

Echipele de start la Steaua-FC Zurich: Reghecampf inoveaza pe postul de fundas dreapta

Laurentiu Reghecampf, fortat de iprejurari, le-a pregatit o surpriza elvetienilor pentru postul de fundas dreapta la meciul de joi seara.

Gigi Becali, optimist inaintea meciului cu Zurich. Cum l-a impresionat Golubovic

Gigi Becali a intrat optimist pe Arena Nationala cu un sfert de ora inaintea startului partidei Steaua-FC Zurich. Acesta a comentat inovatia pregatita de Laurentiu Reghecampf pe postul de fundas dreapta si spune ca ii acorda in continuare credit lui Bojan Golubovic fiind impresionat de acesta.

Steaua FC Zurich, azi, ora 20.00: eroul elvetienilor e un fost mare stelist!

Steaua joaca azi cu FC Zurich ora 20. 00, PRO TV, DolceSport 1), in runda a treia a Europa League. Elvetienii joaca acum in liga a doua, dar in urma cu 10 ani erau campioni datorita unui roman: Iulian Filipescu.

Surpriza la conferinta celor de la FC Zurich: Patronul echipei prezent in sala si apoi pe teren la antrenamentul oficial (FOTO si VIDEO)

O faza care a starnit zambetul celor prezenti la conferinta de presa a elvetienilor de la FC Zurich a avut loc in momentul in care antrenorul echipei a spus ca patronul si sotia se afla in sala printre participanti foto).

Surpriza la conferinta celor de la FC Zurich: Patronul echipei prezent in sala si apoi pe teren la antrenamentul oficial (FOTO)

O faza care a starnit zambetul celor prezenti la conferinta de presa a elvetienilor de la FC Zurich a avut loc in momentul in care antrenorul echipei a spus ca patronul si sotia se afla in sala printre participanti foto).

Surpriza la conferinta celor de la FC Zurich: Patronul echipei prezent in sala

O faza care a starnit zambetul celor prezenti la conferinta de presa a elvetienilor de la FC Zurich a avut loc in momentul in care antrenorul echipei a spus ca patronul si sotia se afla in sala printre participanti.

Interes major inaintea meciului CSM Bucuresti-Gyor din Liga Campionilor. Ar putea fi stabilit un nou record

Victoria obtinuta de CSM Bucuresti in meciul cu Rostov din prima etapa a Ligii Campionilor la handbal feminin a animat interesul fanilor inaintea urmatoarei partide de pe teren propriu programata cu Gyor pe 28 octombrie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )