Libnet.ro
UNICEF

16:00

Masurile din Codul Fiscal vor intra in economie inainte de 1 ianuarie 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Masurile din Codul Fiscal vor intra in economie inainte de 1 ianuarie 2016

Guvernul vrea ca masurile din Codul Fiscal, trimis inapoi in Parlament ieri de presedintele Iohannis, sa fie aplicate in economie inainte de 1 ianuarie 2016, avand ca variante ordonante de Guvern sau sesiunea extraordinara a Parlamentului, scenariile urmand sa apara dupa rectificarea bugetara, a declarat, ieri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici: Masurile din Codul Fiscal vor intra in economie inainte de 1 ianuarie 2016

Guvernul vrea ca masurile din Codul Fiscal, trimis inapoi in Parlament vineri de presedintele Iohannis, sa fie aplicate in economie inainte de 1 ianuarie 2016, avand ca variante ordonante de Guvern sau sesiunea extraordinara a Parlamentului, scenariile.

Teodorovici, replica pentru Iohannis: Guvernul VA IMPUNE masurile din Codul Fiscal prin OUG sau sesiune extraodinanara

Guvernul vrea ca masurile din Codul Fiscal, trimis inapoi in Parlament vineri de presedintele Iohannis, sa fie aplicate in economie inainte de 1 ianuarie 2016, avand ca variante ordonante de Guvern sau sesiunea extraordinara a Parlamentului, scenariile urmand sa apara dupa rectificarea bugetara.

Teodorovici: Masurile din Codul Fiscal se vor regasi in economie chiar inainte de 1 ianuarie 2016, fie prin decizie in Guvern, fie prin sesiune parlamentara

Masurile de relaxare fiscala prevazute in noul Cod Fiscal, respins vineri de presedintele Klaus Iohannis, se vor regasi in economie chiar inainte de 1 ianuarie 2016, fie printr-o decizie in Guvern, fie printr-o sesiune parlamentara extraordinara, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Eugen Teodorovici: Ipocrita opozitie. Care sunt masurile nesustenabile in Codul Fiscal?

Eugen Teodorovici a scris pe pagina sa de Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decis sa retrimita Codul fiscal in Parlament, despre ipocrita opozitie si cea mai vizibila incoerenta in politica.

Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal. Presedintele a retrimis legea initiata de Guvern la Parlament

Presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal si a cerut Parlamentului sa-l reexamineze, avertizand ca masurile incluse in aceasta lege ar genera implicatii majore la nivelul constructiei bugetare pentru anii urmatori din perspectiva obiectivului de mentinere a consolidarii fiscale. Masurile de austeritate ale anului 2010 trebuie sa ramana istorie. Revenirea la politici fiscale riscante si cu consecinte negative pe termen lung reprezinta o experienta pe care nu numai clasa politica nu si-o mai poate permite dar, mai ales, costurile acestora nu trebuie sa mai fie suportate de cetateni, argumenteaza seful statului.

Teodorovici critica respingerea Codului Fiscal si pe Facebook. Ipocrita opozitie. Care sunt masurile nesustenabile in Codul Fiscal?

Eugen Teodorovici a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook la scurt timp dupa ce presedintele Iohannis a retrimis la Parlament Codul Fiscal si a catalogat-o drept ipocrita opozitie si cea mai vizibila incoerenta in politica opozitie.

Presedintele a retrimis Codul Fiscal la Parlament. Alesii nu au de gand sa isi intrerupa vacanta

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a decis, vineri, sa respinga Codul Fiscal propus de Guvernul Ponta si votat aproape in unanimitate de Parlament. Desi ar trebui sa se grabeasca pentru a face modificarile necesare astfel incat actul normativ sa fie promulgat de presedinte, alesii nu prea au de gand sa se reintoarca la munca inainte de terminarea vacantei parlamentare.

Victor Ponta: Sper sa avem Codul Fiscal promulgat si cu acesta sa mergem la finalizarea legii salarizarii

Premierul Victor Ponta conditioneaza finalizarea legii salarizarii de promulgarea Codului Fiscal. Sper sa avem Codul Fiscal promulgat si sa avem in felul asta predictibilitate pentru toamna. Cu Codul Fiscal promulgat si cu toate datele economice, putem sa mergem la finalizarea legii salarizarii in toamna, a declarat premierul Victor Ponta, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Iohannis a respins Codul Fiscal. Punerea in aplicare ar genera implicatii majore la nivelul constructiei bugetare pentru anii urmatori

Presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal, legea urmand sa ajunga din nou in Parlament la reexaminare. Codul Fiscal fusese votat in data de 24 iunie in unanimitate in Camera Deputatilor.

Gerea: Declaratiile lui Iohannis despre Codul Fiscal sunt greu de inteles.Nu este util sa negi un lucru bun

Ministrul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, considera ca declaratiile presedintelui Klaus Iohannis referitoare la Codul Fiscal sunt greu de inteles si nu i se par normale, atat timp cat Codul Fiscal a fost discutat cu mediul de afaceri si aprobat de Parlament.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )