Libnet.ro
UNICEF

18:15

Matt Damon a confirmat ca va juca intr-un nou film din seria Jason Bourne

B1 B1,
Matt Damon a confirmat ca va juca intr-un nou film din seria Jason Bourne

Actorul Matt Damon a confirmat ca va juca intr-un nou film din franciza Jason Bourne, regizat de Paul Greengrass, potrivit hollywoodreporter. com. Matt Damon si prietenul sau Ben Affleck au acordat, vineri, un. continuă pe B1

Alin Simota a fost trimis in judecata intr-un nou dosar. Baronul Vaii Jiului e acuzat de conflict de interese

Alin Simota, aflat in prezent in arest preventiv, va fi judecat intr-un nou dosar penal, instrumentat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, in 2013. Judecatoria Deva a decis inceperea judecatii afaceristului din Valea Jiului, intr-un dosar in care a fost anchetat pentru infractiuni de conflict de interese.

Fostul senator Catalin Voicu, trimis in judecata intr-un nou dosar de coruptie

Catalin Voicu, condamnat la sapte ani de inchisoare, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar, in care este acuzat ca ar fi intervenit la conducerea Electrica si Electrica Serv pentru ca o firma sa.

Catalin Voicu, judecat intr-un nou dosar. Fostul senator este acuzat de coruptie

Fostul senator Catalin Voicu, condamnat la sapte ani de inchisoare, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar. in noul dosar, Voicu este acuzat ca ar fi intervenit la conducerea Electrica si Electrica Serv .

Fostul deputat Catalin Voicu, trimis in judecata intr-un nou dosar de coruptie

Fostul deputat Catalin Voicu, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru coruptie, a fost trimis in judecata, joi, de procurorii anticoruptie, intr-un nou dosar in care este acuzat de complicitate la abuz in serviciu. Alaturi de acesta au fost deferiti justitiei si fostul director al Electrica SA, Nicolae Coroiu, dar si fostul directorcomercial al Sucursalei de intretinere si Servicii Energetice SISE) Moldova, Petru Andronache.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )