Libnet.ro
UNICEF

12:00

Meciul Dinamo Moscova - Zenit a fost suspendat si nu va mai fi reluat

B1 B1,
Meciul Dinamo Moscova - Zenit a fost suspendat si nu va mai fi reluat

Partida dintre Dinamo Moscova si Zenit, disputata, sambata, a fost suspendata si nu va mai fi reluata. Arbitrul a decis intreruperea meciului din cauza unor incidente, urmand ca rezultatul sa fie stabilit de. continuă pe B1

UPDATE Meciul Dinamo Moscova - Zenit, intrerupt dupa ce portarul gazdelor a fost lovit de o petarda; acesta are probleme cu vederea si auzul

Meciul dintre echipa Dinamo Moscova, antrenata de Dan Petrescu, si formatia Zenit Sankt Petersburg, contand pentru etapa a XVI-a a campioatului Rusiei, a fost suspendat, sambata, dupa ce portarul gazdelor, Anton Shunin, a fost lovit de o petarda aruncata din tribuna, care l-a lovit in fata. Shunin a fost transportat la spital, el avand probleme cu vederea si auzul, potrivit Mediafax.

Meciul Dinamo Moscova - Zenit, intrerupt dupa ce portarul gazdelor a fost lovit de o petarda

Meciul dintre Dinamo Moscova, echipa antrenata de romanul Dan Petrescu, si Zenit Sankt Petersburg, campioana en titre, a fost intrerupt in prima repriza, dupa ce portarul gazdelor, Anton Sunin, a fost lovit de o petarda, sambata, in etapa a 16-a a campionatului de fotbal al Rusiei, informeaza Agerpres.

Scene tensionate in Rusia: meciul dintre Dinamo Moscova si Zenit a fost suspendat

Meciul dintre Dinamo Moscova si Zenit a fost intrerupt si nu se va mai relua. Arbitrul a decis suspendarea partidei, urmand ca rezultatul sa fie stabilit de catre comisiile abilitate.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )