Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un medic cardiolog a murit in timpul garzii, in urma unui stop cardio-respirator

Antena3 Antena3,
Un medic cardiolog a murit in timpul garzii, in urma unui stop cardio-respirator

Cosana Claiciu, medic cardiolog la Spitalul Clinic Judetean Arad, a pierdit in mod neasteptat, in timpul garzii. in mai putin de o luna, mai exact pe 13 noiembrie ar fi implinit 45 de ani. Tanara. continuă pe Antena3

Un medic cardiolog a murit n timpul garzii la Spitalul Judetean Arad. Cosana Claiciu, 44 de ani, ar fi suferit un infarct

Un medic cardiolog din Arad a decedat, sambata dimineata, in timp ce efectua serviciul de garda la Spitalul Judetean, scriu publicatiile locale Special Arad si Arad Online. Medicul Cosana Claiciu ar fi suferit un infarct. Ea avea 44 de ani.

Veste SOC! Fost premier, MORT in urma unui stop cardiac

Wim Kok, premier al Olandei in perioada 1994-2002, a murit la varsta de 80 de ani in urma unui stop cardiac, informeaza Reuters. Anuntul a fost facut de Partidul Laburist, formatiunea sa politica. Pe.

Cosana a salvat inimi toata viata, dar azi dimineata a ei s-a oprit chiar in timpul garzii, la doar 44 de ani

Cosana Claiciu, medic cardiolog la Spitalul Clinic Judetean Arad, a pierdit in mod neasteptat, in timpul garzii. in mai putin de o luna, mai exact pe 13 noiembrie ar fi implinit 45 de ani. Tanara.

TRAGEDIE! A murit din cauza unui stop cardiac! Lumea medicala e in stare de SOC

Tragedie in lumea medicala din Romania. Un medic cardiolog de la Spitalul Clinic Judetean Arad, a murit din cauza unui stop cario-respirator. Cosana Claiciu era de garda in momentul in care a semnalat ca ii e.

Wim Kok, fostul premier al Olandei, a murit

Wim Kok, prim-ministru al Olandei in perioada 1994-2002, a murit sambata la varsta de 80 de ani in urma unui stop cardiac, a anuntat formatiunea sa politica, Partidul Laburist, intr-un comunicat de presa.

Doua femei au ajuns la spital in urma unui accident rutier

Un accident rutier a avut loc ieri, la Hideaga, in Maramures. Doua femei au ajuns la spital in urma ranilor suferite. Anuntul prin 112 semnala ca una dintre victime a ramas incarcerata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )