Libnet.ro
UNICEF

06:15

Medic de la Spitalul Universitar: Toate emotiile si toata furia au venit cand in camera de garda nu a mai ramas niciun pacient. Atunci m-am prabusit!

Antena3 Antena3,
Medic de la Spitalul Universitar: Toate emotiile si toata furia au venit cand in camera de garda nu a mai ramas niciun pacient. Atunci m-am prabusit!

Medicul care a fost de garda la Spitalul Universitar in noaptea fatidica, si care i-a luat in primire pe tinerii arsi si intoxicati in Clubul Colectiv, a povestit, la Sinteza zilei, cum s-au mobilizat cadrele. continuă pe Antena3

Medic Spitalul Universitar: Sase raniti sunt in stare foarte grava / Nu ne-am mai confruntat cu un astfel de moment / Au venit TOTI doctorii, chiar si fara sa fie chemati

La Universitar, la Terapie Intensiva sunt 10 raniti intubati, dintre care sase in stare foarte grava, trei grava si unul cu o evolutie buna, a spus un medic din spital. Nu ne-am mai confruntat cu un astfel de moment, a adaugat acesta.

Incendiul din Colectiv. Noutati despre victimele internate la Spitalul Universitar

Noua dintre cele 24 de persoane internate la Spitalul Universitar in urma incendiului din Clubul Colectiv din Capitala sunt in stare critica.

Sase dintre cei 24 de pacienti internati la Spitalul Universitar, in stare foarte grava

Sase dintre cei 24 de pacienti internati la Spitalul Universitar din Bucuresti sunt in stare foarte grava, a declarat managerul unitatii medicale, Catalin Carstoiu, care a precizat ca o singura persoana are o evolutie buna si a fost detubata, insa a.

FOTO/VIDEO Cea mai lunga noapte la Spitalul Universitar

Flacarile care au cuprins, vineri seara, Clubul Colectiv din Capitala s-au soldat cu moartea a 27 de oameni, pana la aceasta ora, cei mai multi dintre ei fiind tineri, care participau la concertul trupei autohtone de metal Goodbye to Gravity. Insa, cateva scantei ratacite au fost de ajuns pentru a aprinde grinzile invelite in spuma poliuretanica, folosita pentru izolarea fonica a clubului din fosta fabrica Pionerul. Apoi, iadul s-a dezlantuit in clubul supraaglomerat. Bilantul celei mai mari tragedi din Bucuresti: 27 de morti si 160 de raniti. Hotnews prezinta in continuare marturii de la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Garzile de la Spitalul Universitar, cumplite, dupa incendiul din Colectiv

Directorul medical al Spitalului Universitar, Dragos Davitoiu, a spus ca ectiile spitalului au ajuns suprasolicitate, iar garzile au fost cumplite dupa ziua de vineri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )