Libnet.ro
UNICEF

08:00

Medici din Romania, in prima linie in Italia, interviu exclusiv: Vom invata acolo cum sa-i tratam cat mai bine pe pacientii romani

Antena3 Antena3,
Medici din Romania, in prima linie in Italia, interviu exclusiv: Vom invata acolo cum sa-i tratam cat mai bine pe pacientii romani

Un grup de medici romani voluntari au plecat in Italia pentru a-i ajuta pe medicii de acolo care se lupta zilnic cu un numar inca urias de pacienti infectati cu COVID-19. continuă pe Antena3

Medicii si asistentele de la Spitalul Gerota au revenit in prima linie: Sunteti un exemplu de invingatori

Medicii, asistentele si intregul personal medical de la Spitalul Gerota, primul spital inchis din cauza infectiilor cu coronavirus din Romania, au revenit la serviciu si urmeaza sa primeasa noi pacienti.

Jurnalul unui doctor francez in prima linie de lupta impotriva pandemiei de coronavirus: Cateodata te simti dezumanizat

Doctor intr-un spital din regiunea pariziana, in prima linie pentru tratarea bolnavilor de Covid-19, un anestezist-reanimator a marturisit zilnic, pentru AFP, sub acoperirea anonimatului, cum decurge munca sa, de la primele zile de aflux al pacientilor, trecand prin scenariul catastrofal si usoara acalmie din ultima perioada.

Gestul emotionant al asistentelor de la Spitalul Victor Babes pentru medicii din prima linie

Medicii eroi de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti au gasit puterea de a le multumi intr-un mod inedit colegilor aflati in prima linie.

50 de medici ofera gratuit consiliere pe platforma Medici pentru Romania. Este insa nevoie de mai multi voluntari!

50 de medici s-au alaturat proiectului Nu uitam de ceilalti, initiat de Medici pentru Romania. Specialistii ofera saptamanal consiliere online gratuita pacientilor cu boli cronice. Au fost realizate pana acum 120 programari la consultatii online, iar fondatorii proiectului declara ca este in continuare nevoie de voluntari, pe diferite specializari, pentru a acoperi cererea din ce in ce mai mare.

Alexandrion Group doneaza 100.000 de masti medicale spitalelor din Romania

Alexandrion Group, cel mai mare producator si distribuitor de bauturi spirtoase din Romania, doneaza 100. 000 de masti medicale de protectie spitalelor din Romania, dar si angajatilor si familiilor colaboratorilor sai, pentru a sustine lupta impotriva COVID-19.

Medicamente si bani donati de Novartis pentru Institutul Matei Bals, Crucea Rosie si alte cinci spitale din Romania

Grupul Novartis in Romania diviziile Novartis Pharma, Novartis Oncology si Sandoz) va sustine cu aproximativ 1. 000 RON Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania. Separat de sprijinul pe care il ofera Societatii Nationale de Cruce Rosie,.

Asociatia Companiilor de Bunuri din Romania lanseaza campania de promovare Facut in tara mea

Asociatia Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania ACDBR) lanseaza conceptul Facut in tara mea, prin care intentioneaza sa uneasca mediul de afaceri romanesc si consumatorii sub acest simbol, cu scopul de a vitaliza economia tarii.

Asociatia Companiilor de de Bunuri din Romania lanseaza campania de promovare Facut in tara mea

Asociatia Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania ACDBR) lanseaza Campania de promovare Facut in tara mea, prin care intentioneaza sa uneasca mediul de afaceri romanesc si consumatorii sub un acest simbol, cu scopul de a vitaliza economia tarii, conform unui comunicat remis, marti, AGERPRES.

Primele campionate din Romania incheiate din cauza coronavirusului

In Suceava, cel mai afectat loc din Romania de noul virus gripal, nu se va mai juca fotbal in acest sezon.

Medicii din Romania cer o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie

Zeci de mii de cadre medicale din Romania cer, intr-o scrisoare deschisa adresata autoritatilor, o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )