Libnet.ro
UNICEF

11:31

Medicii din Galati se pot muta la hotel pentru a nu-si infecta familiile. Autoritatile locale le platesc cazarea

Adevărul Adevărul,
Medicii din Galati se pot muta la hotel pentru a nu-si infecta familiile. Autoritatile locale le platesc cazarea

Atat Primaria Galati, cat si Consiliul Judetean au anuntat ca au inchiriat pentru medici zeci de camere la hotelurile din oras. Nu toti patronii de hoteluri au acceptat insa colaborarea cu autoritatile, unele dintre ei argumentand ca personalul refuza sa mai vina la lucru. continuă pe Adevărul

Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din Suceava. Sa nu-i mai consideram niste eroi

Catalin Morosanu si-a exprimat opinia in legatura cu probelemele aparute la Spitalul Judetean Suceava, unde aproape 100 de cadre medicale au fost infectate cu COVID-19. in postarea sa de pe Facebook, luptatorul ii pune la zid pe medicii din Suceava, considerandu-i principalii vinovati pentru situatia creata. Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din .

Dancila: Doua treimi dintre medicii din Romania sunt femei. Iohannis, Orban si Vela, o rugaminte: spuneti un cuvant de apreciere pentru cele care salveaza Romania. Merita

Viorica Dancila, fostul premier, atrage atentia ca doua treimi din medicii din Romania sunt femei si le sugereaza lui Iohannis, Orban si Vela sa transmita aprecieri celor care in aceste zile salveaza Romania.

Virgil Popescu anunta ca o firma din Galati va incepe din 15 aprilie sa produca materiale de protectie

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca o firma din Galati va incepe din 15 aprilie producerea echipamentelor de protectie, iar Romarm va realiza tot de la aceeasi data 500. 000 de masti pentru populatie si 150. 000 de masti pentru spitale.

Cristina Siscanu, de nerecunoscut! Medicii din spitale nu au asa ceva, dar ea s-a camauflat total

Noua concurenta care intregeste podiumul celebritatilor inscrise la Bravo, ai stil! Celebrities, Cristina Siscanu, nu se pricepe doar la asortarea pieselor vestimentare. Dupa sapte zile de autoizolare alaturi de familie, vedeta a iesit la cumoparaturi camuflata intr-un costum ce le lipseste pana si medicilor din linia intai in lupta impotriva noului coronavirus. Cristina Siscanu, greu .

Zeci de cadre medicale de la Spitalul din Galati sunt in izolare. Sectia a fost inchisa

O sectie a Spitalului Judetean din Galati a fost inchisa, dupa ce o asistenta medicala a fost diagnosticata cu coronavirus, iar ceilalti colegi ai sai au fost trimisi in izolare la domiciliu.

Medicii din Romania cer trecerea spitalelor sub pulpana Patriarhiei, pentru stoparea subfinantarii!

Pandemia de coronavirus a scos, pentru a cata oara?, la iveala, disfunctionalitatile din sistmul san.

INCEPAND DE ASTAZI Angajatorii pot depune solicitarile pentru obtinerea fondurilor necesare achitarii somajului tehnic

Angajatorii pot depune incepand de miercuri solicitarile pentru obtinerea fondurilor necesare achitarii somajului tehnic pentru perioada 16-30 martie, si ca ele vor fi procesate in termen de cel mult 15 zile pentru persoanele care au contracte individuale de munca si de 10 zile pentru persoanele care lucreaza in alte forme contractuale.

Angajatorii pot depune solicitari pentru decontarea somajului tehnic al angajatilor

Angajatorii pot depune, de marti, la Ministerul Muncii, solicitare de decontare a somajului tehnic, a anuntat, luni, seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, dupa ce OUG privind reglementarea somajului tehnic a fost publicata, luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )