Libnet.ro
UNICEF

05:45

INCEPAND DE ASTAZI Angajatorii pot depune solicitarile pentru obtinerea fondurilor necesare achitarii somajului tehnic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INCEPAND DE ASTAZI Angajatorii pot depune solicitarile pentru obtinerea fondurilor necesare achitarii somajului tehnic

Angajatorii pot depune incepand de miercuri solicitarile pentru obtinerea fondurilor necesare achitarii somajului tehnic pentru perioada 16-30 martie, si ca ele vor fi procesate in termen de cel mult 15 zile pentru persoanele care au contracte individuale de munca si de 10 zile pentru persoanele care lucreaza in alte forme contractuale. continuă pe Ziarul Bursa

Angajatorii pot depune solicitari pentru decontarea somajului tehnic al angajatilor

Angajatorii pot depune, de marti, la Ministerul Muncii, solicitare de decontare a somajului tehnic, a anuntat, luni, seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, dupa ce OUG privind reglementarea somajului tehnic a fost publicata, luni.

Angajatorii pot depune de astazi solicitarile pentru fonduri de achitare a somajului tehnic

Angajatorii pot depune incepand de miercuri solicitarile pentru obtinerea fondurilor necesare achita.

Angajatorii pot depune, de la 1 aprilie, documentele pentru somajul tehnic. Ministrul Muncii: Niciun angajator nu va plati de la el. Statul acopera aceste cheltuieli (VIDEO)

Angajati, firmele si PFA-urile pot depune, incepand de miercuri, 1 aprilie, documentele necesare pentru somajul tehnic. Anuntul a fost facut marti, de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in cadrul unei.

Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic- Ministerul Economiei

Guvernul a stabilit prin OUG 322020 ca Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic pentru salariatii angajatorilor care isi reduc sau isi intrerup activitatea ca urmare a efectelor epidemiei de SARS-CoV-2. Angajatorii vor depunde cereri insotite de declaratii pe propria raspundere, transmite Ministerul Economiei.

ANEVAR: Rapoartele de evaluare realizate in scopul impozitarii se pot depune pana la data de 30 iunie 2020

ANEVAR informeaza printr-un comunicat remis Redactiei de faptul ca toti cei implicati in procesul evaluarii in scopul impozitarii autoritati, evaluatori autorizati, utilizatori ai rapoartelor de evaluare), drept consecinta, si rapoartele de evaluare se pot depune la Administratiile locale pana la data de 30 iunie 2020.

Cum arata si cand se depune cererea pentru somaj tehnic. Unde se centralizeaza actele

Efectele economice au inceput sa se vada peste tot in lume, inclusiv in Romania, iar autoritatile de la Palatul Victoria incearca sa tina sub control toate aceste aspecte. Din pacate pentru populatia Romaniei situatia nu va fi una buna, absolut deloc. Cum arata si cand se depune cererea pentru somaj tehnic Conform ultimelor date, numarul .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )