Libnet.ro
UNICEF

20:00

Medicii ies in strada din 18 septembrie si ameninta cu greva generala in noiembrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Medicii ies in strada din 18 septembrie si ameninta cu greva generala in noiembrie

Actiunile de protest ale medicilor vor incepe din 18 septembrie cu pichete in fata Ministereului Sanatatii si Ministerului de Finante, astfel de actiuni urmand sa fie organizate zilnic pana in 27 septembrie iar in noiembrie ar putea fi declansata greva. continuă pe Wall-Street Ro

Medicii ies in strada din 18 septembrie si ameninta cu greva generala in noiembrie.

Actiunile de protest ale medicilor vor incepe din 18 septembrie cu pichete in fata Ministereului Sanatatii si Ministerului de Finante, astfel de actiuni urmand sa fie organizate zilnic pana in 27 septembrie, iar in noiembrie ar putea fi declansata greva generala, informeaza Mediafax. Reprezentantii Coalitiei profesionistilor din sistemul de sanatate au anuntat, vineri, masurile de protest care vor avea loc in perioada urmatoare. Astfel, protestele vor incepe in septembrie cu manifestari in .

Medicii ies in strada din 18 septembrie si ameninta cu greva generala

Actiunile de protest ale medicilor vor incepe din 18 septembrie cu pichete in fata Ministereului Sanatatii si Ministerului de Finante, astfel de actiuni urmand sa fie organizate zilnic pana pe 27.

Medicii vor iesi in strada din 18 septembrie: Acestia ameninta cu greva generala in noiembrie

Medicii vor iesi in strada incepand cu data de 18 septembrie pentru a-si exprima nemultumirile fata de nivelul salariilor. Cadrele medicale vor picheta Ministerul Sanatatii si Ministerul de Finante,.

Medicii vor iesi in strada din 18 septembrie: Acestia ameninta cu greva generala in luna noiembrie

Medicii vor iesi in strada incepand cu data de 18 septembrie pentru a-si exprima nemultumirile fata de nivelul salariilor. Cadrele medicale vor picheta Ministerul Sanatatii si Ministerul de Finante,.

Proteste in Sanatate, incepand cu 18 septembrie. Medicii ameninta cu GREVA GENERALA in noiembrie

Actiunile de protest ale medicilor vor incepe din 18 septembrie cu pichete in fata Ministereului Sanatatii si Ministerului de Finante, astfel de actiuni urmand sa fie organizate zilnic pana in 27.

Sindicatul de la metrou: pe 30 septembrie facem greva generala, daca nu rezolvam problema contractului

La sediul Unitatii Sindicatului Liber din Metrou USML) a avut loc, miercuri, o conferinta de presa la care au participat atat reprezentantii sindicali ai angajatilor Metrorex, care au anuntat ca vor organiza o pichetare in fata Guvernului, miercuri.

Sindicatul de la metrou: pe 30 septembrie facem greva generala, daca nu rezolvam problema contractului. Joi, pichetare in fata Guvernului

La sediul Unitatii Sindicatului Liber din Metrou USML) a avut loc, miercuri, o conferinta de presa la care au participat reprezentantii sindicali ai angajatilor Metrorex, care au anuntat ca vor organiza o pichetare in fata Guvernului, joi.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )