Libnet.ro
UNICEF

20:30

Medicii vor iesi in strada din 18 septembrie: Acestia ameninta cu greva generala in noiembrie

B1 B1,
Medicii vor iesi in strada din 18 septembrie: Acestia ameninta cu greva generala in noiembrie

Medicii vor iesi in strada incepand cu data de 18 septembrie pentru a-si exprima nemultumirile fata de nivelul salariilor. Cadrele medicale vor picheta Ministerul Sanatatii si Ministerul de Finante,. continuă pe B1

Medicii vor iesi in strada din 18 septembrie: Acestia ameninta cu greva generala in luna noiembrie

Medicii vor iesi in strada incepand cu data de 18 septembrie pentru a-si exprima nemultumirile fata de nivelul salariilor. Cadrele medicale vor picheta Ministerul Sanatatii si Ministerul de Finante,.

Medicii ies in strada din 18 septembrie si ameninta cu greva generala in noiembrie.

Actiunile de protest ale medicilor vor incepe din 18 septembrie cu pichete in fata Ministereului Sanatatii si Ministerului de Finante, astfel de actiuni urmand sa fie organizate zilnic pana in 27 septembrie, iar in noiembrie ar putea fi declansata greva generala, informeaza Mediafax. Reprezentantii Coalitiei profesionistilor din sistemul de sanatate au anuntat, vineri, masurile de protest care vor avea loc in perioada urmatoare. Astfel, protestele vor incepe in septembrie cu manifestari in .

Medicii ies in strada din 18 septembrie si ameninta cu greva generala

Actiunile de protest ale medicilor vor incepe din 18 septembrie cu pichete in fata Ministereului Sanatatii si Ministerului de Finante, astfel de actiuni urmand sa fie organizate zilnic pana pe 27.

Medicii ies in strada din 18 septembrie si ameninta cu greva generala in noiembrie

Actiunile de protest ale medicilor vor incepe din 18 septembrie cu pichete in fata Ministereului Sanatatii si Ministerului de Finante, astfel de actiuni urmand sa fie organizate zilnic pana in 27 septembrie iar in noiembrie ar putea fi declansata greva.

Proteste in Sanatate, incepand cu 18 septembrie. Medicii ameninta cu GREVA GENERALA in noiembrie

Actiunile de protest ale medicilor vor incepe din 18 septembrie cu pichete in fata Ministereului Sanatatii si Ministerului de Finante, astfel de actiuni urmand sa fie organizate zilnic pana in 27.

Schimbare importanta anuntata de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu: Medicii vor fi obligati sa recomande cu prioritate medicamente generice

Atunci cand o companie farmaceutica lanseaza pentru prima data pe piata un medicament original, aceasta are dreptul sa-l produca in exclusivitate pentru o perioada de, in medie, zece ani. Dupa ce aceasta perioada expira, celelalte companii concurente lanseaza asa-numitele generice, mai ieftine decat originalul si care contin aceleasi substante active ca acesta. Ingredientele inactive ale medicamentului generic, la fel ca numele si forma lui, pot fi insa diferite de original. Intr-o declaratie pentru HotNews. ro, ministrul Sanatatii anunta ca medicamentele generice vor avea prioritate la prescrierea de catre medici, incepand cu anul viitor. In acest fel, Ministerul Sanatatii se asigura ca medicii vor aduce la cunostinta pacientilor existenta tuturor alternativelor inclusiv cele ieftine) la medicamentul care le este recomandat.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu: Medicii vor fi obligati sa recomande cu prioritate medicamente generice

Atunci cand o companie farmaceutica lanseaza pentru prima data pe piata un medicament original, aceasta are dreptul de a-l produce in exclusivitate pentru o perioada de, in medie, zece ani. Dupa ce aceasta perioada expira, celelalte companii concurente lanseaza asa-numitele generice, mai ieftine decat originalul si care contin aceleasi substante active ca acesta. Ingredientele inactive ale medicamentului generic, la fel ca numele si forma lui, pot fi insa diferite de original. Intr-o declaratie pentru HotNews. ro, ministrul Sanatatii anunta ca medicamentele generice vor avea prioritate la prescrierea de catre medici, incepand cu anul viitor. In prezent, medicii trec pe reteta doar medicamentul sub denumirea sa comuna internationala DCI), dar nu pot specifica daca recomanda medicamentul original sau unul dintre medicamentele generice disponibile.

Varza ala Cluj, vedeta Campionatului International de Gatit in Aer Liber. Bucatarii vor gati peste 2.000 de portii

In acest sfarsit de saptamana, Clujul va fi gazda unei noi editii a Campionatului International de Gatit in Aer Liber. Vor veni concurenti din peste 18 tari, iar la categoria show a campionatului cantina Primariei Cluj-Napoca, Memo 10, va gati 400 de kilograme de varza ala Cluj, preparata specific orasului. La pregatirea ei s-ar putea sa ia parte si Emil Boc. Se vor gati peste 2. 000 de portii.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )