Libnet.ro
UNICEF

14:00

Medicul de la Piatra Neamt ranit in incendiu are arsuri pe 40% din suprafata corpului, e constient - Tataru

Hotnews Hotnews,
 Medicul de la Piatra Neamt ranit in incendiu are arsuri pe 40% din suprafata corpului, e constient - Tataru

Medicul de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt ranit in incendiu a suferit arsuri pe 40 la suta din suprafata corpului, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care a mers la spital. continuă pe Hotnews

Spitalul judetean Piatra Neamt, macinat de nereguli privind siguranta medicilor si pacientilor. Ce au gasit autoritatile

Spitalul Judetean Piatra Neamt prezenta nereguli in ceea ce priveste siguranta personalului si a pacientilor chiar inaintea incendiului devastator, in urma caruia au murit 10 oameni si alti 7 au fost raniti.

VIDEO Incendiu la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt: 10 morti, alte 7 persoane in stare critica Tataru a ajuns la fata locului.

Un incendiu a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Pacientii internati pe sectie erau bolnavi Covid-19. Pana la ora 20. 35, erau confirmati 10 pacienti morti, iar alte sapte persoane, inclusiv medicul de garda, sunt in stare critica. Ranitii sunt transferati la Iasi. 41Medicul de la Piatra Neamt ranit in incendiu are arsuri pe 40% din suprafata corpului, e constient - Tataru22. 00 Ministrul Sanatatii a ajuns la Piatra Neamt 21. 43 Medicul ranit in incendiu va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu un avion militar - S-a aruncat in flacari pentru a-i salva21. 38 Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului de la Piatra Neamt21. 34 Celula de criza la MAI. Participa si premierul Orban20. 58 Alte 7 persoane in stare critica, printre care si medicul de garda. Victimele vor fi preluate de echipaje medicale pentru transportul la spitalul judetean Iasi20. 35 Numarul deceselor a ajuns la zece.

Spitalul care a luat foc la Piatra Neamt a avut opt manageri in ultimul an. Actualul, numit acum trei saptamani

Din luna octombrie 2019 si pana in luna octombrie 2020, Spitalul de Urgenta Piatra-Neamt a avut in toata aceasta perioada opt manageri.

Cine este medicul ranit grav la Piatra Neamt care s-a aruncat in flacari incercand sa salveze un pacient UPDATE

Ioan Catalin Denciu, medicul de garda de la ATI Piatra Neamt, a incercat sa salveze un pacient internat in momentul incendiului, alaturi de o asistenta. Conform ultimelor informatii, medicul are arsuri pe 40% din suprafata corpului si este constient si stabil.

Imagini cutremuratoare! Cum arata sectia ATI COVID a Spitalului Judetean Piatra Neamt dupa ce a luat foc

10 persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Medicul de garda este in stare grava si va fi transferat la Iasi. Un alt medic este ranit si alte doua asistente care erau pe tura.

Dr. Tudor Ciuhodaru: Poate macar acum, in urma tragediei de la Piatra Neamt, autoritatile vor deschide spitalul modular de la Letcani

Medicul iesean Tudor Ciuhodaru a avertizat ca autoritatile trebuie sa faca operational spitalul modular de la Letcani, in urma tragediei produse sambata la spitalul din Piatra Neamt, soldata, potrivit unui bilant provizoriu, cu 7 pacienti decedati si un ranit, medic ATI, in stare grava.

Medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt va fi transfert in prima faza la Iasi apoi dus cu un avion militar la Spitalul Floreasca din Capitala

Managerul Spitalului Judetean Piatra Neamt Lucian Micu a declarat, sambata seara, ca medicul de garda ranit in incendiul de la sectia ATI va fi transferat in prima faza la Spitalul din Iasi, iar apoi va fi luat cu un avion militar si va fi dus la Spitalul Floreasca din Capitala.

UPDATE Medicul ranit in incendiul de la ATI Piatra Neamt ar putea fi transferat in Belgia Manager: S-a aruncat in flacari pentru a-i salva

Medicul ranit in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt va fi transferat la Bucuresti cu un avion militar. in noaptea de sambata spre duminica, el va fi dus cu o autospeciala SMURD la Iasi, de unde va fi luat de aeronava. Medicul va ajunge la Spitalul Floreasca. Potrivit unor surse citate de Digi 24, dupa evaluarea de la Bucuresti, medicul ar putea fi transferat la un spital din Belgia.

Colegiul Medicilor, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt: Sistemul de sanatate romanesc trebuie sa nu mai produca tragedii!

Sistemul de sanatate romanesc trebuie sa nu mai produca tragedii, afirma presedintele Colegiului Medicilor Daniel Coriu dupa incendiul de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Eltransmite condoleante familiilor celor 10 pacienti decedati in urma incendiului si isi exprima solidaritatea cu medicul care a suferit arsuri grave incercand sa salveze pacientii.

Incendiu la Spitalul Judetean Piatra-Neamt: Pacientii cu COVID-19 afectati in urma incendiului vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, a declarat sambata seara ca pacientii COVID-19 care vor fi adusi de la Piatra Neamt, in urma incendiului care s-a produs la Sectia de Terapie Intensiva a spitalului judetean vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )