Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul care a luat foc la Piatra Neamt a avut opt manageri in ultimul an. Actualul, numit acum trei saptamani

Antena3 Antena3,
Spitalul care a luat foc la Piatra Neamt a avut opt manageri in ultimul an. Actualul, numit acum trei saptamani

Din luna octombrie 2019 si pana in luna octombrie 2020, Spitalul de Urgenta Piatra-Neamt a avut in toata aceasta perioada opt manageri. continuă pe Antena3

Spitalul care a luat foc la Piatra Neamt a avut opt manageri in ultimul an numiti politic! Institutia se afla in subordinea Consiliului Judetean condus de baronul PSD Ionel Arsene

Tragedia de laSpitalul Judetean Neamt, unde sambata seara au murit zece persoane intr-un incendiu la Sectia ATI Covid, scoate la iveala nereguli cu care se confrunta de ani buni Piatra-Neamt.

Autoritatea pentru Calitatea in Sanatate: Nereguli majore la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde a avut loc incendiul violent

Spitalul Judetean Piatra Neamt prezenta nereguli in ce priveste siguranta personalului si a pacientilor, mai exact patru indicatori cu neconformitati, a declarat la Digi24 Marius Filip, directorul Unitatii de Standarde din cadrul Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate.

Andrei Carabelea, primarul din Piatra Neamt, dupa ce a vazut tragedia de la SJ Neamt: E un Colectiv

Sambata seara, in jurul orei 18,30, la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt a avut loc un incendiu care a afectat sectia de ATI unde erau internati, in doua saloane, 17 pacienti. Pacientii internati.

Dr. Monica Pop: Dupa parerea mea, pacientii de la Piatra Neamt nu au murit din cauza incendiului

Tragedia de la Spitalul-suport COVID din Piatra Neamt ridica mari semne de intrebare cu privire la ce s-a intamplat, de fapt, in cele doua saloane in care au murit, conform bilantului provizoriu, 10 pacienti, in urma declansarii unui incendiu.

Medic ATI, despre colegii ATI COVID din Piatra Neamt: Ambii medici traiesc

Doi medici specialisti in terapie intensiva, Catalin Denciu si Pavel Bors, se aflau la serviciu cand incendiul de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Cei doi au fost afectati de incendiul izbucnit sambata, unde 10 pacienti bolnavi de COVID si-au pierdut viata, arsi de vii.

Planul rosu la Piatra Neamt. Sectia ATI a spitalului Judetean a luat foc. Cati morti sunt pana acum

A fost instituit planul rosu de interventie la Piatra Neamt. Sectia ATI a spitalului Judetean a luat foc. Sapte persoane au murit, in urma incendiului puternic. Incendiul a izbucnit la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, unde erau ingrijiti pacientii covid. De asemnea, alte doua persoane sunt in stare grava. Mai multe persoane .

VIDEO Incendiu la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt: 10 morti, alte 7 persoane in stare critica Tataru a ajuns la fata locului.

Un incendiu a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Pacientii internati pe sectie erau bolnavi Covid-19. Pana la ora 20. 35, erau confirmati 10 pacienti morti, iar alte sapte persoane, inclusiv medicul de garda, sunt in stare critica. Ranitii sunt transferati la Iasi. 41Medicul de la Piatra Neamt ranit in incendiu are arsuri pe 40% din suprafata corpului, e constient - Tataru22. 00 Ministrul Sanatatii a ajuns la Piatra Neamt 21. 43 Medicul ranit in incendiu va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu un avion militar - S-a aruncat in flacari pentru a-i salva21. 38 Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului de la Piatra Neamt21. 34 Celula de criza la MAI. Participa si premierul Orban20. 58 Alte 7 persoane in stare critica, printre care si medicul de garda. Victimele vor fi preluate de echipaje medicale pentru transportul la spitalul judetean Iasi20. 35 Numarul deceselor a ajuns la zece.

Medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt va fi transfert in prima faza la Iasi apoi dus cu un avion militar la Spitalul Floreasca din Capitala

Managerul Spitalului Judetean Piatra Neamt Lucian Micu a declarat, sambata seara, ca medicul de garda ranit in incendiul de la sectia ATI va fi transferat in prima faza la Spitalul din Iasi, iar apoi va fi luat cu un avion militar si va fi dus la Spitalul Floreasca din Capitala.

Pacientii de la ATI COVID Piatra Neamt, transferati la Spitalul mobil de la Letcani

Pacientii de la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt sunt transferati in noaptea de sambata spre duminica la Spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi. Opt persoane sunt transferate cu autospeciale ISU din mai multe judete.

Imagini cutremuratoare! Cum arata sectia ATI COVID a Spitalului Judetean Piatra Neamt dupa ce a luat foc

10 persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Medicul de garda este in stare grava si va fi transferat la Iasi. Un alt medic este ranit si alte doua asistente care erau pe tura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )