Libnet.ro
UNICEF

21:30

Medicul Valeriu Gheorghita: Au inceput pregatirile pentru campania de vaccinare anti-COVID-19 Unde vor fi depozitate dozele, cum se va realiza transportul si cine are prioritate (VIDEO)

B1 B1,
Medicul Valeriu Gheorghita: Au inceput pregatirile pentru campania de vaccinare anti-COVID-19 Unde vor fi depozitate dozele, cum se va realiza transportul si cine are prioritate (VIDEO)

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, a declarat vineri seara, pentru B1 TV, ca e posibil ca primele doze de vaccin sa nu ajunga in Romania luna viitoare,. continuă pe B1

Are 38 de ani si a fost desemnat sa coordoneze campania de vaccinare anti-COVID din Romania. Cine este medicul Valeriu Gheorghita

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, in timpul conferintei de presa de marti, ca medicul Valeriu Gheorghita va fi coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din Romania. El are 38 de ani, iar din 2012.

Medicul Valeriu Gheorghita: Angajatii din domeniile esentiale vor fi vaccinati anti-COVID in prima etapa, alaturi de personalul medical Categoriile care au prioritate

Angajatii din domeniile strategice vor fi vaccinati anti-COVID in prima etapa, alaturi de personalul medical, iar in acest sens au fost trimise adrese catre toate ministerele pentru identificarea si definirea activitatilor esentiale si pentru a stabili numarul de persoane care lucreaza in aceste domenii, afirma medicul militar Valeriu Gheorghita, care va coordona campania de vaccinare impotriva COVID-19. El a spus, la Europa FM, ca la stabilirea prioritatii la imunizare s-a tinut cont in primul rand de nevoile statului de a proteja sectoare vitale, si nu anumite persoane. Initial, presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban spuneau ca in prima etapa vor fi vaccinate, alaturi de angajatii din sistemul medical, persoanele din categoriile vulnerabile.

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID: Trebuie sa avem 80% din populatie imunizata

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID la nivel national, medicul Valeriu Gheorghita, de la Spitalul Militar Central, a declarat, la Europa FM, ca 80% din populatie ar trebui imunizata. Daca.

Medicul Valeriu Gheorghita: Vaccinarea anti-COVID va fi gratuita si voluntara

Vaccinarea anti-Covid-19 va fi gratuita, a precizat, vineri, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID la nivel national,medicul Valeriu Gheorghita, de la Spitalul Militar Central. Totodata, acesta a.

Medicul Valeriu Gheorghita: Vaccinarea anti-COVID, cea mai eficienta si scurta cale prin care putem sa revenim la normalitate

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID la nivel national,medicul Valeriu Gheorghita, de la Spitalul Militar Central, a declarat, joi, ca vaccinarea impotriva infectiei cu SARS-CoV-2 poate fi cea.

VALERIU GHEORGHITA: in ultima parte a saptamanii viitoare, putem pune la dispozitie strategia de vaccinare

Medicul Valeriu Gheorghita a explicat ca la strategie de vaccinare se lucreaza de aproape doua luni si spre finalul saptamanii viitoare aceasta va fi pusa la dispozitia Executivului pentru a putea fi prezentata public.

Pregatiri heirupiste pentru campania de vaccinare impotriva COVID-19: DSP-urile au adunat de pe o zi pe alta liste cu personalul medical care este de acord sa fie vaccinat si au uitat complet sa intrebe o parte dintre medici sau chiar judete intregi

Directiile de Sanatate Publica au inceput sa adune liste cu personalul medical care este de acord sa fie vaccinat impotriva COVID-19, atunci cand vaccinul va fi disponibil in Romania. Numai ca actiunea a debutat cu stangul si intr-un mod heirupist, acuzatie lansata chiar de medicii specialisti din cabinetele ambulatorii. Multe DSP-uri au cerut aceste date de pe o zi pe alta 16 noiembrie dupa-amiaza, cu termen de trimitere 17 noiembrie, ora 12:00), au uitat de o mare parte dintre medici, iar in judete intregi, medicii nici macar nu au fost intrebati. Marea intrebare este daca vor fi luati in calcul pentru vaccinare toti medicii care isi doresc sa fie imunizati, sau doar cei pe care DSP a apucat sa ii intrebe in mod heirupist. Mai exact, daca datele incomplete colectate acum de DSP-uri sunt cele in baza carora se vor face comenzi de vaccinuri pentru imunizarea personalului medical.

Cine este medicul care va coordona campania de vaccinare anti-COVID in Romania Coordonator de doctorat i-a fost Streinu Cercel

Medicul Valeriu Gheorghita, care va fi coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 in Romania, are 38 de ani si lucreaza din 2012 la Spitalul Militar Central Dr Carol Davila, fiind de trei ani medic primar. El l-a avut coordonator de doctorat pe profesorul Adrian Streinu Cercel, care acum candideaza la Senat pe listele PSD.

Iohannis a anuntat cine este medicul care va coordona campania de vaccinare anti-COVID

Medicul Valeriu Gheorghita de la Spitalul Militar Central va fi coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID la nivel national. Anuntul a fost facut de presedintele Klaus Iohannis intr-o conferinta de presa.

Valeriu Gheorghita: E posibil sa avem simultan doua sau trei vaccinuri COVID disponibile. Scepticismul unora este firesc

Un vaccin aprobat la nivelul Uniunii Europene ar putea fi disponibil in ultimele zile ale anului 2020 sau in primele zile ale lui 2021, crede dr. Valeriu Gheorghita, presedintele Campaniei Nationale de Vaccinare.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2753 seconds )