Libnet.ro
UNICEF

23:00

MedLife vine in sprijinul victimelor din Muntenegru. Ofera, impreuna cu Colegiul Psihologilor din Romania, asistenta de specialitate gratuita

Adevărul Adevărul,
MedLife vine in sprijinul victimelor din Muntenegru. Ofera, impreuna cu Colegiul Psihologilor din Romania, asistenta de specialitate gratuita

MedLife a lansat astazi, in parteneriat cu Colegiul Psihologilor din Romania, un program gratuit de consiliere al victimelor care au suferit in tragicul accident din Muntenegru. continuă pe Adevărul

Camera Deputatilor doneaza bani pentru familiile victimelor din Muntenegru.

Deputatii au tinut, marti, un moment de reculegere in memoria victimelor accidentului din Muntenegru, iar presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca va dona o suma din fondul Camerei pentru familiile victimelor, informeaza Mediafax. Valeriu Zgonea a propus, la inceputul sedintei de plen, un moment de reculegere pentru victimele din Muntenegru. El a spus ca a discutat cu staff-ul Camerei si va dona in numele Camerei o suma din fondul la dispozitia presedintelui fiecarei .

Despagubirea pentru rudele victimelor din Muntenegru ar putea ajunge la 6 milioane de euro

Despagubirea de 6 milioane de euro pe care o pot primi rudele victimelor accidentului din Muntenegru este cea mai mare oferita in cazul unui accident rutier. Specialistii spun ca aceasta suma s-ar.

Zi de doliu national in memoria victimelor din Muntenegru: Drapelul Romaniei, arborat in berna de ziua lui

Drapelul Romaniei a fost coborat in berna la toate institutiile de stat, miercuri, zi declarata de Guvernul Romaniei zi de doliu national in memoria victimelor accidentului din Muntenegru. Premierul Victor.

Guvernul pregateste masuri pentru familiile victimelor din Muntenegru si ia in calcul doliu national

Guvernul condus de Victor Ponta pregateste masuri prin care sa vina in ajutorul familiilor victimelor accidentului de autocar din Muntenegru si ia in calcul chiar si decretarea unei zile de doliu national,.

IML: Toate cele 18 cadavre ale victimelor din Muntenegru au fost identificate

Toate cele 18 cadavre ale celor decedati in urma accidentului din Muntenegru au fost identificate, a anuntat, miercuri,Salem Abdu, medic legist sef la Institutul National de Medicina Legala. Au fost.

IML: Toate cele 18 cadavre ale victimelor din Muntenegru au fost identificate

Toate cele 18 cadavre ale celor decedati in urma accidentului din Muntenegru au fost identificate, a anuntat, miercuri,Salem Abdu, medic legist sef la Institutul National de Medicina Legala. Au fost.

Guvernul a decretat doliu national pentru 26 iunie 2013, in memoria victimelor din Muntenegru

Ziua de 26 iunie 2013 a fost decretata zi de doliu national pentru victimele catastrofei din Muntenegru, a decis, marti, Guvernul. Hotararea privind declararea zilei de doliu national a fost aprobata marti, in .

Procesiuni impresionante in memoria victimelor din Muntenegru. ZI de DOLIU NATIONAL. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!

Premierul Victor Ponta si ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, participa la ceremonia publica dedicata Zilei Drapelului National, in Piata Tricolorului din Bucuresti, situata in fata Palatului.

ACUM LIVE, procesiuni impresionante in memoria victimelor din Muntenegru. ZI de DOLIU NATIONAL. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!

Premierul Victor Ponta si ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, participa la ceremonia publica dedicata Zilei Drapelului National, in Piata.

UPDATE Autoritatile din Muntenegru au incheiat procedura de identificare a victimelor. Ministerul de Interne a inceput sa informeze oficial familiile. Vezi in articol lista ranitilor internati la spitalul din Podgorica

UPDATE ora 11:50): Miercuri, 26 iunie, va fi zi de doliu national in Romania. UPDATE ora 11:25): Celula de criza constituita la nivelul Ministerului Afacerilor Externe informeaza ca, in ceea ce priveste confirmarea decesului cetatenilor romani care si-au pierdut viata in tragicul accident petrecut in Muntenegru, Ministerul de Interne a demarat operatiunea de contactare si anuntare oficiala a familiilor acestora. O singura persoana dintre victimele accidentului rutier produs in Muntenegru a mai ramas de identificat, anunta marti Ministerul Afacerilor Externe, citat de Agerpres. In cursul serii de 24 iunie 2013, cu sprijinul autoritatilor din Muntenegru, a fost finalizata stabilirea identitatii uneia dintre cele doua persoane care nu fusese inca identificata, se arata in comunicatul MAE. Diplomatia romana aminteste ca marti dimineata, la ora 8:00, doua aeronave medicalizate puse la dispozitie de Ministerul Apararii Nationale au decolat spre Podgorica, pentru a desfasura operatiunea de readucere in tara a tuturor victimelor tragicului accident. Spitalul din Podgorica a dat publicitatii, intr-un comunicat, lista pacientilor romani internati, mai putin numele celor 7 raniti romani care se afla la Terapie intensiva vezi numele in articol).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )