Libnet.ro
UNICEF

12:00

Meizu a dezvaluit cel mai puternic telefon Ubuntu de pana acum

Playtech Playtech,
Meizu a dezvaluit cel mai puternic telefon Ubuntu de pana acum

Canonical si Ubuntu se pare ca fac casa buna impreuna, in ciuda succesului limitat de care s-a bucurat modelul MX5 lansat in aceasta vara. Noul telefon este cea mai performanta varianta a lui Meizu Pro 5 de pana acum. Desi am considerat noul Meizu Pro 5, cat si Meizu MX5 ca fiind doua terminale satisfacatoare, []. continuă pe Playtech

Xiaomi Mi5 va fi cel mai puternic telefon al producatorului din China

Noi informatii in legatura cu mult asteptatul telefon al celor de la Xiaomi au iesti de curand la suprafata. Nu am dus lipsa de zvonuri in legatura cu viitorul flagship al chinezilor de la Xiaomi. Dupa cum va spuneam intr-un articol mai vechi, probabilcel mai interesant aspect al specificatiilor aparute la un moment dat pe [].

Autostrada Pitesti-Sibiu, cel mai asteptat proiect de infrastructura la nivel national, ar putea fi gata cel mai probabil in 2021

Autostrada A1 Pitesti-Sibiu, cel mai asteptat proiect de infrastructura la nivel national, va fi gata cel mai probabil la finalul anului 2021, in contextul in care, luna trecuta, ultimul termen dat de compania de drumuri era anul 2020.

Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 8 -15 februarie, o apreciere de 1,44%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, dar si din indicele extins BET-XT, in conditiile in care acestia au avut evolutii negative.

Actiunile Credit Agricole (CA) au inregistrat cel mai semnificativ avans din ultimii patru ani

Actiunile Credit Agricole CA) au inregistrat cel mai semnificativ avans din ultimii patru ani, dupa ce al treilea grup bancar francez a anuntat vanzarea unor participatii in bancile regionale detinute, pentru a-si majora capitalul si dividendele, transmit Bloomberg si Reuters.

Cat castiga cel mai bine platit angajat din Romania

Cel mai bine platit angajat roman lucreaza in Bucuresti si are o profesie libera categorie in care intra avocatii, auditorii financiari, consultantii fiscali, contabilii, farmacistii, medicii, notarii.

Cel mai mare venit obtinut de o persoana cu profesie libera: 4,4 milioane de euro

Cel mai mare venit obtinut de o persoana fizica in 2014 a fost de 19,97 milioane de lei brut circa 1,6 milioane de lei brut pe luna), obtinut in Bucuresti de o persoana cu profesie libera, categorie in care intra avocatii, auditorii financiari,.

Clasamentul ATP: Novak Djokovic, lider fara rival - Adrian Ungur (189), cel mai bine clasat sportiv din Romania

Novak Djokovic este, si in aceasta saptamana, liderul detasat al ierarhiei ATP, sarbul acumuland 16. 790 de puncte. Podiumul este completat de Andy Murray 8. 855) si Roger Federer 8. Adrian Ungur este cel mai bine clasat sportiv din Romania: locul 189.

Adrian Ungur, cel mai bine clasat jucator roman in ATP

Romania nu mai are niciun jucator in topul 100 mondial ATP, iar cel mai bine clasat tenismen este Adrian Ungur pe pozitia 189.

Peste 11.000 de civili ucisi sau raniti in 2015, cel mai sangeros bilant din 2009

Mai mult de 11. 000 de civili au fost ucisi sau raniti in conflictul din Afganistan in 2015, in crestere cu 4% fata de anul precedent, conform raportului anual prezentat duminica de reprezentantul special al Natiunilor Unite, Nicholas Haysom, care a denuntat un bilant inacceptabil, cel mai grav din 2009, potrivit AFP.

Al doilea cel mai frumos castel din lume se afla in Romania

Cetatea Fagaras este al doilea cel mai frumos castel din lume, potrivit unui clasament realizat de Hopper, un site dedicat planificarii calatoriilor, si prezentat de publicatia Huffington Post. in clasamentul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )