Libnet.ro
UNICEF

06:45

Melescanu: Am sunat-o pe Viorica Dancila. Nu mi-a cerut demisia si m-a asigurat ca nici nu mi-o va cere

Hotnews Hotnews,
 Melescanu: Am sunat-o pe Viorica Dancila. Nu mi-a cerut demisia si m-a asigurat ca nici nu mi-o va cere

Teodor Melescanu a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca a sunat-o pe Viorica Dancila dupa ce presedintele Iohannis ceruse demiterea sa, dar ca premierul i-a spus ca nu ii cere demisia si l-a asigurat ca nici nu i-o va cere. Tot in aceasta seara, Melescanu a declarat la Antena 3 ca nici prin gand nu-i trece sa isi dea demisia, pentru ca am facut pentru prima oara un efort enorm pentru ca romanii din diaspora sa voteze. continuă pe Hotnews

Melescanu: Premierul nu mi-a cerut demisia. Procesul de votare a fost ingreunat de referendum

Surse: Viorica Dancila i-a cerut demisia lui Teodor Melescanu. Raspunsul ministrului de Externe

Prim-ministrulViorica Dancilai-a cerut demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, in contextul scandalului legat de votul din Diaspora, precizeaza surse politice pentru.

Melescanu reactioneaza dupa ce Iohannis i-a cerut DEMISIA: Presedintele este vinovat pentru ca romanii din Diaspora nu au putut vota. Daca Dancila imi cere sa plec, o voi face

Teodor Melescanua reactionat, miercuri, dupa ce Klaus iohannis i-a cerut demisia imediatade la Ministerul de Externe, in urma organizarii dezastruoase a alegerilor europarlamentare in.

Melescanu, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia: Nici prin gand nu-mi trece. Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca nici prin gand nu-i trece sa isi dea demisia, pentru ca am facut pentru prima oara un efort enorm pentru ca romanii din diaspora sa voteze.

Viorica Dancila: Dragnea mi-a spus sa nu imi dau demisia

Viorica Dancila spune ca a avut o discutie cu Liviu Dragnea inainte ca acesta sa-si afle sentinta. Am avut o discutie cu Liviu Dragnea in seara dinaintea sentintei si mi-a spus sa nu imi dau demisia, .

Un consilier al premierului Viorica Dancila si-a dat demisia luni

Luni a demisionat din functie un consilier de stat in Cancelaria prim-ministrului, Viorica Dancila semnandu-i in aceeasi zi demisia. Ramona Ioana Brynseels este cea care a demisionat luni din functia de consil.

Viorica Dancila, anunt importat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu imi voi da demisia. Vom continua programul de guvernare

Viorica Dancila a facut declaratii dupa sedinta pe care a convocat-o in PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Premierul a sustinut ca randurile s-au strans in PSD si ca nu isi va da demisia. Va.

Sa demisioneze sau nu Liviu Dragnea? Cum a raspuns Viorica Dancila

PSD a inregistrat un scor mult sub asteptari la alegerile europarlamentare si, asa cum se intampla in cazul unor astfel de esecuri, se aduc in discutie anumite demisii. Premierul Viorica Dancila a spus ca nu va demisiona, dar a fost intrebata daca nu cumva se impune demisia liderului PSD, Liviu Dragnea. PSD a inregistrat un [] .

VIORICA DANCILA: Nu sunt multumita de votul din diaspora

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca cei care au gresit trebuie sa plece acasa.

Ludovic Orban: Daca Viorica Dancila nu demisioneaza, depunem motiune de cenzura

PNL cere demisia guvernului Viorica Dancila si, in caz contrar, va depune o motiune de cenzura pana la finalul acestei sesiuni parlamentare, a anuntat marti liderul liberalilor, Ludovic Orban.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )