Libnet.ro
UNICEF

15:15

Membru PLUS, ironii la adresa lui Klaus Iohannis, dupa sedinta foto de la Cotroceni: Ganditi-va cat ati muncit fiecare in cursul lunii trecute. Mai vreti sa-i dati un mandat?

Antena3 Antena3,
Membru PLUS, ironii la adresa lui Klaus Iohannis, dupa sedinta foto de la Cotroceni: Ganditi-va cat ati muncit fiecare in cursul lunii trecute. Mai vreti sa-i dati un mandat?

Fostul europarlamentar Cristian Preda, a refacut inventarul activitatilorpresedintelui Klaus Iohannis inluna iulie si a intrebat ironic daca votantii mai doresc sa-i ofere acestuia un al doilea. continuă pe Antena3

Romania, zguduita de o tragedie. Ce face Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis isi vede de pregatirea campaniei electorale, in plina criza legata de crimele de la Caracal. Un fotograf a publicat o serie de imagini in care presedintele Klaus Iohannis apare.

KLAUS IOHANNIS: 3 august 1919, o zi cu un simbolism aparte pentru Timisoara

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul aniversarii a 100 de ani de la instalarea administratiei romanesti in Timisoara, subliniind ca, in anul marcarii a 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989.

Consilierul de stat Dana Varga a publicat pe Facebook un colaj foto in care Klaus Iohannis este prezentat alaturi de Adolf Hitler Institutul Elie Wiesel critica initiativa

Institutul Elie Wiesel critica initiativa consilierului de stat Dana Varga, care a postat pe contul sau personal de Facebook un colaj foto in care presedintele Klaus Iohannis este prezentat alaturi de dictatorul nazist Adolf Hitler.

Klaus Iohannis a semnat plecarea Ecaterinei Andronescu din fruntea Ministerului Educatiei; Daniel Breaz, numit ministru interimar

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul revocare a Ecaterinei Andronescu din functia de ministrul educatiei nationale.

Klaus Iohannis: Nu avem voie sa uitam niciodata consecintele politicilor sovine si rasiste

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj, cu ocazia Zilei Internationale de Comemorare a Genocidului Romilor, in care afirma ca nu avem voie sa uitam niciodata consecintele criminale ale politicilor sovine si rasiste si trebuie sa ramanem permanent constienti de importanta combaterii rasismului, xenofobiei si antisemitismului.

Calin Popescu Tariceanu declaratii dure despre sedinta foto a lui Klaus Iohannis de la Cotroceni: Nu am auzit de un asemenea precedent in ultimii 30 de ani

Calin Popescu Tariceanu a criticat dur activitatea presedintelui Iohannis din weekend, unde a facut mai multe poze la Palatul Cotroceni. Pe langa multe stiri fierbinti si nu toate optimiste, din pacate,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2311 seconds )