Libnet.ro
UNICEF

15:00

Am mers prea departe: Kathy Griffin isi cere iertare dupa o poza in care apare cu capul insangerat al lui Trump in mana (FOTO)

B1 B1,
Am mers prea departe: Kathy Griffin isi cere iertare dupa o poza in care apare cu capul insangerat al lui Trump in mana (FOTO)

Kathy Griffin, o prezentatoare, cantareata si comedianta din Statele Unite a starnit haos dupa ce a aparut la o sedinta foto cu un cap artificial, care il infatisa pe Donald Trump. Ac. continuă pe B1

Basescu, atac la Guvernul PSD: S-a mers prea departe cu servirea clientelei politice prin numiri in functii. Pe influenta si prietenii exagerate se fac trasnai (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu nu are nici pe departe cuvinte de lauda despre numirile pe care le-a facut Guvernul Grindeanu si PSD. Senatorul PMP a remarcat faptul ca in fruntea Ministerului Turismului.

VIDEO Polemica in SUA si ancheta a Secret Service, dupa ce Kathy Griffin, o comedianta americana, a facut o poza cu Donald Trump decapitat

Kathy Griffin, o prezentatoare, cantareata si comedianta americana, a afisat, la o sedinta foto, o imagine cu Donald Trump decapitat, declansand furia presedintelui SUA, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )