Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaj anti PSD la Untold. M... PSD

Adevărul Adevărul,
Mesaj anti PSD la Untold. M... PSD

Mii de participanti la Untold au scandat, joi noaptea, controversatul mesaj anti PSD: M. PSD la finalul ceremoniei de deschidere a festivalului. continuă pe Adevărul

VIDEO Mesaj anti PSD la Untold. Mii de tineri au scandat M... PSD pe Cluj Arena

Mii de participanti la Untold au scandat, joi noaptea, controversatul mesaj anti PSD: M. PSD la finalul ceremoniei de deschidere a festivalului.

Placutele de inmatriculare cu mesaj anti-PSD vor fi retrase si de autoritatile suedeze

Placutele de inmatriculare cu mesaj anti-PSD ii vor fi retrase soferului roman de catre autoritatile din Suedia, a declarat pentru Realitatea TV Eva Isaksen, purtator de cuvant al Agentiei de Transport din Suedia.

Prima reactie a sefului Politiei Romane in scandalul placutelor cu mesaj anti-PSD

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat pentru Mediafax, ca masurile luate in privinta lui Razvan Stefanescu, soferul masinii M. PSD, nu sunt rezultatul unei presiuni politice si ca dosarul penal a fo.

Badea, despre soferul masinii cu mesaj anti-PSD: Daca era Nastase, il rupeau cu bataia

Razvan Stefanescu, in varsta de 45 de ani, a intrat in Romania pe data de 17 iulie, prin Vama Nadlac, cu o masina cu numere de inmatriculare M. Mesajul a devenit in scurt timp viral, iar barbatul.

Seful Politiei Romne, despre masina cu mesaj anti-PSD: A intrat n tara legal, din punctul meu de vedere, ilegal ... imoral sa spun asa,pentru ca avea acea sintagma pe placutele de nmatriculare

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat, miercuri, ca soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere preferentiale a intrat in Romania legal din punct de vedere al actelor privind placutele de inmatriculare, dar imoral din cauza numerelor cu o sintagma vulgara.

Detalii inedite despre masina cu placute anti-PSD

O masina inmatriculata cu placute M*** PSD a circulat timp de doua saptamani prin Romania. Brigada Rutiera a Capitalei a retinut, luni, numerele de inmatriculare cu mesaj anti-PSD, dupa ce au oprit in trafic autoturismul inmatriculat in Suedia.

Barna, despre masina cu numere anti-PSD: Arata cum au reusit PSD si Dragnea, intr-un an jumate, sa rupa Romania si sa produca atata revolta in spatiul public

Presedintele USR, Dan Barna, a sustinut ca masina cu numar de inmatriculare cu mesaj anti-PSD arata cat de radicalizata si polarizata a devenit societatea romaneasca si cum a reusit PSD sa rupa Romania si sa aduca atat de multa revolta in spatiul public. El a mai spus si ca reactia Politiei reprezinta un pumn in gura libertatii de exprimare.

Soferul masinii cu numere anti-PSD: Voi face plangere penala

Razvan Stefanescu, soferul care si-a inmatriculat masina in Suedia cu un mesaj anti-PSD, a venit cu avocatul marti dimineata la Brigada Rutiera Bucuresti, ca sa le ceara explicatii politistilor si a declarat ca va depune plangere penala impotriva.

Purtatorul de cuvnt al Agentiei de Transport din Suedia, pentru Realitatea TV: Placutele de nmatriculare anti-PSD vor fi revocate de autoritatile suedeze

Eva Isaksen, purtator de cuvant al Agentiei de Transport din Suedia, a declarat, in exclusivitate pentru Realitatea TV, ca placutele de inmatriculare cu mesaj anti-PSD vor fi revocate miercuri de autoritatile din Suedia, transmite Digi 24.

Codrin Stefanescu, la RFI: Politia a procedat foarte bine / Placuta de nmatriculare anti-PSD sfideaza milioane de simpatizanti ai partidului

Politia a procedat foarte bine in cazul barbatului care si-a pus un numar de inmatriculare cu un mesaj anti-PSD, spune la RFI secretarul general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu. El declara ca in Suedia, probabil ca nu stiau ce inseamna toate literele astea puse una langa alta, dar in Romania nu s-ar fi dat aprobare pentru asa ceva, pentru ca noi suntem totusi sanatosi la cap.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )